pogledajte

Dobitna modna kombinacija prve dame Francuske: Ona nosi vrtoglavo visoke štikle, haljine bez rukava, kožne pantalone! (FOTO)

Brižit Makron, prva dama Francuske svoj modni potpis je izbrusila do savršenstva, a njen je elegantni stil je uvek moderan i veoma šik

Moda
Autor:
Dobitna modna kombinacija prve dame Francuske: Ona nosi vrtoglavo visoke štikle, haljine bez rukava, kožne pantalone! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Kontroverzna prva dama koja je od svojeg supruga Emanuela starija 24 godine, ponela je početkom godine laskavu titulu najbolje odevene prve dame dame na svetu po magazinu Vog, ostavivši iza sebe mnoge poznate modne ikone.

Brižit je modne lekcije svladala s najboljim ocenama što redovno dokazuje zbog čega je smatraju novom ikonom stila.

Brižit Makron donela dašak Pariza u Ameriku: Prva dama u stilu Džeki Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako joj često kritičari prigovaraju kako bira modne kombinacije koje nisu u skladu s njenim godinama, ova samouverena 65-godišnja Francuskinja ne izlazi iz uskih farmerica, kožnih pantalona, minića koje otkrivaju noge i moćnih kaputa i strukiranih sakoa naglašenih ramena.

Francuski šik neguje uspešno i u sedmoj deceniji života, u kojem ne odustaje od mladalačkih stajlinga, kojima dominiraju minići i uske pantalone.

Proleće je za gole noge: Brižit Makron (65) u kratkoj haljini i visokim potpeticama! (FOTO)

foto: Profimedia

Prilikom susreta u Jelisejskoj palati s francusko-marokanskom aktivistkinjom Latifom Ibn Ziaten, fracuska prva dama ponovo je pokazala nenadmašan osećaj za stil u svojoj omiljenoj modnoj kombinaciji: sakou, pripijenim farmericama koje prate liniju nogu i vrtoglavim štiklama.

Jednostavan, ali vrlo efektan stajling, Brižit je isfurala s najobičnijom majicom V-izreza, a kombinaciju su zaokružili ležerna bob frizura i diskretna šminka.

Zaštitni znak gospođe Makron su upravo uske pantalone i moderni sakoi, uglavnom s potpisima Sen Lorena i Balmena, brenda omiljenog među "it devojkama" današnjice i klanom Kardašijan.

Brižit Makron (64) razbija predrasude: Omiljene ženske farmerice na prvoj dami Francuske! (FOTO)

1 / 9 Foto: Profimedia

Brižit fura svoj modni stil i nimalo ne mari za kritike.

"Ona je rokenrol i nikad je nećete uloviti da kaže "imam 65 godina, zato ne mogu da nosim kratke suknje". Ona nosi vrtoglavo visoke štikle, haljine bez rukava, kožne pantalone", izjavila je nedavno o njoj za "L'Express art" direktorka Delfine de Kanekude.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs