Netipično izdanje

Brižit Makron u najopuštenijem izdanju do sada: Ovako prva dama Francuske uživa na odmoru! (FOTO)

Predsednički par nalazi se na kraćem odmoru u tvrđavi Breganson, rezidenciji za odmor francuskih predsednika još od 1968. godine

Star look
Autor:
Brižit Makron u najopuštenijem izdanju do sada: Ovako prva dama Francuske uživa na odmoru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, Brižit Makron, redovno brinira u svojim modnim izdanjima, a njen zaštitni znak su vrtoglave štikle, moćne torbe i opaki kaputi i sakoi koji izazivaju zavist zaljubljenika u modu.

Za razliku od još jedne obožavateljke vrtoglavih potpetica, prve dame Amerike Melanije Tramp koja je u nekoliko navrata omiljene cipele zamenila patikama, uvek elegantna Brižit, koja ovih dana uživa u odmoru sa suprugom u južnoj Francuskoj, prošetala se u netipičnom izdanju za nju.

Bridžit protiv Melanije u modnom dvoboju: Francuska prva dama u prekratkim minićima! (FOTO)

1 / 2 Foto: Profimedia

Predsednički par nalazi se na kraćem odmoru u tvrđavi Breganson, rezidenciji za odmor francuskih predsednika još od 1968. godine.

Kontroverzna prva dama Francuske koja je često na meti kritika zbog svog netipičnog stila koji uključuje kožne pantalone, uske farmerice i mini haljine, pokazala je da i u patikama može da izgleda fenomenalno.

Brižit je iskombinovala patike s kratkom jaknicom u vojničkom stilu ukrašenu zlatnim dugmićima s potpisom omiljenog joj Luj Vitona kakve inače voli da nosi sa modernim pantalonama.

Bridžit Makron prvi put javno priznala: Da nisam donela ovu odluku, pokajala bih se (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, istu kratku jaknicu s atraktivnim dvorednim kopčanjem, Brižit je već nosila prilikom susreta s frontmenom U2, Bonom Voksom.

Isprozivali Brižit Makron da se ponaša kao kraljica: Ovako im je odbrusila! (FOTO)

foto: Profimedia

U nedavnom intervjuu, profesorka u penziji je otkrila da se uopšte ne oseća kao prva dama Francuske.

'U mojoj glavi ja sam samo supruga Emanuela Makrona, a ne supruga predsednika. Uopšte se ne osećam kao prva dama. Zapravo samo sam bačena na tu funkciju i treba da predstavljam francuske žene i muškarce. Susrećem se s ljudima i upoznajem nove, ali nisam se promenila. Ista sam kao i pre', rekla je nekadašnja profesorka koja je supruga upoznala na vrlo neobičan način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs