Ljubav je pobedila

Bridžit Makron prvi put javno priznala: Da nisam donela ovu odluku, pokajala bih se (FOTO)

Za čuveni magazin Elle, Brižit Makron priča o zabranjenoj ljubavi koja je tresla Francusku
Vip priča
12:14h Autor:
Bridžit Makron prvi put javno priznala: Da nisam donela ovu odluku, pokajala bih se (FOTO)
Foto: Profimedia

U njenom prvom velikom intervjuu od kada je postala prva dama Francuske, Bridžit Makron je progovorila o svom braku i njenom suprugu, koji je mlađi od nje 24 godine.

Brižit koja ima 65. godina, upoznala je Markona (39) pre dvadeset godina kada je držala časove drame u srednjoj školi koju je on u to vreme pohađao.

Nije najasnije kako je njihova veza započela, zna se da se par venčao 2007, godinu dana pošto se ona razvela od svog prvog muža bankara Andre Luisa Ozijera sa kojim ima troje dece.

Govoreći za prestižni francuski magazin Elle, prva dama se prisetila prvih dana koje je provela sa Emanuelom kada su zajedno radili na jednoj drami. "Tada nije bilo ničega između nas." Priznaje da se i tada šuškalo o njihovoj vezi. " Bila sam jako zabrinuta zbog svoje dece Sebastijana, Lorensa i Tifani."

Svi su gledali u njenu pozadinu: Bridžit Makron u preuskim farmericama (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada pogledam unazad na našu vezu, Makron kaže da bi propustila mnogo u životu da nije donela odluku da bude sa čovekom koga voli.

"U životu postoje trenuci kada morate da donesete ozbiljne odluke", kaže iskreno, "Za mene, to je bila ta odluka. Tako da, šta je rečeno u poslednjih 20 godina je nevažno. Naravno, doručkujemo zajedno, ja i moje bore, on i njegova mladost, ali to je tako. Da nisam donela tu odluku, mislim da bih mnogo propustila. Doživela sam mnogo srećnih trenutaka sa svojom decom i, u isto vreme, osećala sam da moram da živim ovu ljubav, kako bi Prever rekao, da bih bila kompletno srećna.

Bridžit protiv Melanije u modnom dvoboju: Francuska prva dama u prekratkim minićima! (FOTO)

Razlika u godina između Makron i njenog supruga - koja je ista kao i između Donalda Trampa i Melanije - umalo ih nije koštala predsedničke kampanje. Brižit je rekla da joj je jako teško bilo da se bori sa tom nepravdom prema ženama.

"Završila sam tu priču tako što sam rekla sebi, okej, neću to lako podneti ali moram da naučim da se nosim sa tim. Ionako, i to će proći."

Makron je ponela Dior jaknu i Saint Laurent uske farmerice za ovu priliku, što je slično onome što je obukla kada se srela sa Rijanom prošlog meseca.

Makron objašnjava zašto ne mari to što ljudi pričaju o tome kako se oblači. " Zašto da ne, ako to poboljšava francusku modnu industriju, našalila se."Jako volim modu, i svesna sam da postoji fascinacija oko francuskinja u poslednjih nekoliko godina širom sveta".

Objasnila je kako se oblači svakoga dana. " Uvek ulažem dosta napora u to kako želim da prezentujem sebe, pitajte moju decu ili moje studente!"

"Nikada ne bih napustila svoju kuću ako se nisam lepo obukla i napravila frizuru."

Novo prijateljstvo Bridžit Markron: Prva dama Francuske u do sad neviđenom izdanju (FOTO)

Pogledajte fotografije iz časpopisa i recite nam šta mislite o Prvoj dami Francuske:

A post shared by ELLE (@ellefr) on Aug 16, 2017 at 11:25am PDT

A post shared by ELLE (@ellefr) on Aug 17, 2017 at 2:09am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs