Pogledajte

Svi su gledali u njenu pozadinu: Bridžit Makron u preuskim farmericama (FOTO)

O susretu dve dame danas bruje svetski mediji
Vip priča
01:14h Autor:
Svi su gledali u njenu pozadinu: Bridžit Makron u preuskim farmericama (FOTO)
Foto: Profimedia

Popularna pevačica Rijana upoznala se juče sa prvom damom francuske Brižit Makron u Parizu gde su razgovarale o pevačicinoj humanitarnoj akciji.

Rijana je osnivač Klara Lajoner fondacije koja podržava edukaciju u nerazvijenim zemljama. U razgovoru koji je trajao par sati, tražile su nova rešenja za ovo teško pitanje.

Novo prijateljstvo Bridžit Markron: Prva dama Francuske u do sad neviđenom izdanju (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za ovaj susret, Bridžit je ponela uske farmerke i zanimljivu jaknu u beloj boji i stileto cipele u hrabroj ljubičastoj boji. Ovo nije prvi put da se prva dama francuske obukla kao tinejdžerka. O njenom mladalačkom stilu javnost ima podeljeno mišljenje. Jedni je podržavaju, dok je drugi oštro kritikuju. Tako je bilo i kada se na jednom zvaničnom događaju pojavila u, po mišljenju mnogih, u prekratkoj suknji. Više o tome pročitajte na sledećem linku.

S druge strane, Rijana se pojavila u "vrećastom" odelu u sivoj boji, preko koga je imala nešto što bismo najpre mogli da opišemo kao "tuđ" sako. Ovih dana, o njenom novom stilu se mnogo piše, pojedini mediji nagađaju da je zvezda sa Barbadosa u drugom stanju, dok drugi tvrde da se samo ugojila. Šta je istina, vreme će pokazati.

Bridžit protiv Melanije u modnom dvoboju: Francuska prva dama u prekratkim minićima! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs