U novoj knjizi

Kontroverzna biografija: Stižu sočni detalji iz života prve dame Francuske! (FOTO)

Otkad je njen 24 godine mlađi suprug Emanuel postao francuski predsednik, Brižit Makron ne prestaje da intrigira javnost

Vip priča
Autor:
Kontroverzna biografija: Stižu sočni detalji iz života prve dame Francuske! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

U biografiji o francuskoj prvoj dami Brižit Makron koju je priredila novinarka časopisa Closer, Mael Brun, između ostalog se otkriva da je njen suprug Emanuel u vreme dok je bio tinejdžer, a ona njegova profesorka i supruga francuskog bankara, napisao 'pikantnu' priču nadahnutu njihovom romansom!

Otkad je njen 24 godine mlađi suprug Emanuel postao francuski predsednik, Brižit Makron ne prestaje da intrigira javnost. Gospođa Makron voli da krši sva pravila pa tako i ona modna, a njen mladenački stil je često na meti kritičara.

foto: Reuters / Pool

Usprkos tome ovu šik Francuskinju je Vog nedavno proglasio najbolje obučenom damom na svetu, pa ni ne sumnjamo kako će njena biografija koja u knjižare stiže sledeće nedelje izazvati ogromno zanimanje.

foto: Reuters / Charles Platiau

Emanuel Makron, koji je prošlog meseca navršio 40 godina, u Brižit se zaljubio kao petnaestogodišnjak za vreme dramskih vežbi u srednjoj školi u Amiensu, ne obazirući se na protivljenje svojih roditelja koji vezu sa ženom od njega starijom 24 godine nisu odobravali.

Autorka biografije prikupila je pedesetak priča različitih ljudi koji su poznavali ili poznaju Brižit, nastojeći da je prikaže iz više aspekata. Iz knjige se saznaje i kakav je njen muzički ukus i da sluša razne muzičke žanrove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs