Savršen stil

Jednostavne kombinacije su njen fah: Brižit Makron zasenila prvu damu Čilea! (FOTO)

Opušteni i s osmehom na licu, predsednički par Makron i uvaženi gosti iz Čilea strpljivo su pozirali okupljenim fotografima ispred Jelisejske palate, a nove goste Brižit je dočekala u sebi svojstvenom izdanju

Moda
Autor:
Jednostavne kombinacije su njen fah: Brižit Makron zasenila prvu damu Čilea! (FOTO)
Foto: EPA / Yoan Valat

Nakon što su u Parizu ugostili španskog kralja Felipea i kraljicu Leticiju predsednički par Makron u Jelisejskoj palati ovoga puta svečano je primio predsednika Čilea Sebastijana Pineru i njegovu suprugu, prvu damu Sesiliju Morel.

Prva dama Francuske Brižit Makron ugostila je još jedan državnički par u Jelisejskoj palati. Sa suprugom Emanuelom susrela se s čileanskim predsednikom Sebastijanom Pinerom i prvom damom Sesilijom Morel.

Opušteni i s osmehom na licu, predsednički par Makron i uvaženi gosti iz Čilea strpljivo su pozirali okupljenim fotografima ispred Jelisejske palate, a nove goste Brižit je dočekala u sebi svojstvenom izdanju.

Brižit Makron u obući u kojoj se prve dame retko viđaju: Praktično i udobno! (FOTO)

foto: EPA / Yoan Valat

I dok je prva dama Čilea formalno izdanje kreirala crvenim kompletom od tvida, 65-godišnja Brižit Makron zablistala je u tamnoplavoj haljini A-kroja do kolena, s belim detaljima na okovratniku i rukavima u maniru 60-ih.

Haljinom dužine do kolena prva dama Francuske tradicionalno je naglasila noge, a celokupno izdanje zaokružila je salonkama u identičnoj boji odabrane kreacije i detaljem crvenog sata - narukvice.

Prošle nedelje Brižit je mogla da se vidi u haljini identične siluete prilikom uživanja na pariskoj izložbi dela poznatog španskog umetnika Hoana Miroa.

Modni dvoboj: Kraljica Leticija zasenila minić prve dame Francuske! (FOTO)

foto: Profimedia

Dok je poznata Francuskinja uskočila u belu haljinicu A-kroja, koju je kombinovala s crnim modnim detaljima, njena gošća, španska kraljica Leticija, na pariskoj izložbi zablistala je u neobičnoj tamnoplavoj kreaciji s otvorenim ramenom - delu brenda Delposo.

Ceo svet je bio protiv njihove ljubavi, osim nje: Upoznajte ćerku Brižit Makron! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs