Pogledajte

Kaputi Brižit Makron: 5 kombinacija u kojima svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Dobar kaput-haljina je definitivno jedino što vam treba tokom zime

Moda
Autor:
Kaputi Brižit Makron: 5 kombinacija u kojima svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prva dama Francuske Brižit Makron svakodnevno privlači veliku pažnju javnosti - zbog braka sa 24 godine mlađim predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, ali i zbog fantastičnog stila!

I pored svih negativnih kritika, ona je u vrlo kratkom postala ikona stila i jedna od dama čiji se stil kopira širom sveta.

Stil godine: Najlepše odevne kombinacije Melanije Tramp u 2017! (FOTO)

1 / 7 Foto: Profimedia

Njene odevne kombinacije ostavile su jedan od najjačih utisaka u svetu mode u 2017, a kada je reč o odevanju, nema sumnje ni da joj je i 2018. počela sjajno!

Za svega tri dana, Brižit Makron nas je "počastila" sa čak 5 sjajnih kombinacija. U svakoj dominira kaput, što može da bude i jedna modna lekcija za sve dame - dobar "kaput-haljina" je najvažniji komad u koji treba investirati tokom zime!

Prvi primer je sivi kaput, koji je Brižit ponela povodom obeležavanja godišnjice od terorističkog napada u Parizu. Strog, odmeren, dostojan prilike, ali i elegantan i savršeno krojen.

Vog presudio: One su najbolje obučene žene u 2017! (FOTO)

foto: EPA / Christophe Ena

Samo 24 sata kasnije, Brižit se obrela u Kini. U pratnji supruga, obišla je provinciju Šanksi u kaputu vatreno crvene boje. Ukopila ga je sa crnim kožnim pantalonama i visokim crnim čizmama - kad imate ovako dobar kaput, sve ostalo može da bude jednostavno i obično!

foto: AP / Ludovic Marin

Za susret sa predsednikom i prvom damom Kine, neophodna je malo drugačija odeća. Brižit se odlučila za crne pantalone, crnu bluzu, crne visoke potpetice i tako dobar crni kaput koji seže do poda! Ukrašen velikim srebrnim dugmićima i upadljivim rajsferšlusom, ovaj kaput je sasvim dovoljan da razbije čak i potpuno crnu kombinaciju.

Modni rat Kejt i Megan: Haljina za istu priliku, jedna košta 300, druga 75.000 dolara! (FOTO)

foto: EPA / Andy Wong Pool

Današnji dan je za prvu damu Francuske nešto veseliji, bar kada govorimo o odevanju. Za obilazak Zabranjenog grada u Beijingu, Brižit je odabrala prelep beli kaput sa velikim ukrasnim dugmićima. Uz njega je ponela belu rolku i svoj sada već zaštitni znak - crne kožne pantalone i bajkerske gležnjače sa niskom potpeticom.

foto: AP / Charles Platiau

I za kraj, još jedan ceremonijalni susret sa predsedničkim parom Kine. Ovoga puta, Brižit je zablistala u kraljevsko plavom kaputu A kroja, koji joj stoji kao saliven.

Da li vam se dopada stil Brižit Makron? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

foto: AP / Mark Schiefelbein
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs