Elegantna haljina

Glamurozno izdanje Brižit Makron: Dubok šlic za svečanu večeru! (FOTO)

U svečanim prilikama Brižit Makron redovno zaokružuje izdanja odgovarajućim frizurama punđe koja ni ovaj put nije izostala

Moda
Autor:
Glamurozno izdanje Brižit Makron: Dubok šlic za svečanu večeru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na državničkoj večeri u Jelisejskom palati organizovanoj u čast južnokorejskog predsednika, Mun Džae-Ina, Brižit Makron je dočekala uvažene goste u zanimljivom modelu tamnoplave haljine do poda.

Iako je ime kreatora haljine još uvek nepoznato, pretpostavlja se da je za istu zaslužna luksuzna francuska kuća Luj Viton kojoj prva dama Francuske od početka predsedničkog mandata supruga, Emanuela Makrona, redovno iskazuje modno poverenje.

Brižit Makron oduševila sve muškarce: Visoke štikle joj nisu problem! (FOTO)

foto: Profimedia

Kreacija upečatljive plave boje ističe se ukrasnim detaljem kože i lanca na području struka kao i prorezima na ramenima i u donjem delu haljine, a nju je nosila uz crne cipele u špic i dodatke poput srebrnog sata i narukvice.

U svečanim prilikama Brižit Makron redovno zaokružuje izdanja odgovarajućim frizurama, a punđa ni ovaj put nije izostala.

Jednostavne kombinacije su njen fah: Brižit Makron zasenila prvu damu Čilea! (FOTO)

foto: Profimedia

U dugoj haljini prva dama Francuske poslednji je put viđena prošle nedelje kada je sa suprugom prisustvovala koncertu organizovanom u znak sećanja na preminulog francuskog umetnika jermenskog porekla, Šarla Aznavura.

"Uvek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju decu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije", svojevremeno je priznala Makron u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Brižit Makron u obući u kojoj se prve dame retko viđaju: Praktično i udobno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs