Pogledajte

Dugo očekivan modni duel: Prva dama Argentine zasenila Brižit Makron! (FOTO)

Iako im se modni ukusi kilometrima razlikuju, Makron i Avada ipak imaju jednu stvar zajedničku

Moda
Autor:
Dugo očekivan modni duel: Prva dama Argentine zasenila Brižit Makron! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na samitu G20 u Buenos Ajresu okupili su se brojni svetski lideri, uključujući domaćina, argentinskog predsednika Mauricija Makrija i prvu damuHulijanu Avadu, koji su u četvrtak u predsedničkovoj kancelariji ugostili francuski predsednički par Emanuela i Brižit Makron. Bio je to dugo očekivani modni dvoboj dve prve dame, a pobedu je ovog puta kao od šale ponela lepa Argentinka.

Brižit Makron: Kratka haljina koja laska ženskoj figuri! (FOTO)

foto: Profimedia

Francuska prva dama Brižit Makron ostala je dosledna kratkim haljinama koje ističu njene vitke noge. 65-godišnja prva dama za susret s argentinskim predsedničkim parom obukla je beli kostim koji se sastoji od jaknice i suknje s rajsferšlusom, a celokupan stajling upotpunila je crnim štiklama.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Hulijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

foto: Profimedia

Za razliku od Brižit Makron, koja se poslovnim stajlingom uskladila sa svojim suprugom, argentinska prva dama Hulijana Avada imala je potpuno drugačiju viziju stajlinga. 44-godišnja Argentinka plenila je pažnju u asimetričnoj satenskoj košulji - haljini s atraktivnim cvetnim desenom, a koja joj je istakla besprekornu figuru.

Brižit Makron ugostila Melaniju Tramp: Susret prvih dama u Parizu! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako im se modni ukusi kilometrima razlikuju, Makron i Avada ipak imaju jednu stvar zajedničku - obe prve dame najradije nose kreacije s potpisom domaćih dizajnera, pa tako francusku prvu damu najčešće možemo da vidimo u odeći i modnim dodacima s potpisom modne kuće Luj Viton.

Moderna i šik u svakoj prilici: Argentinska Džeki Kenedi zablistala u 2 savršene kombinacije! (FOTO)

foto: Profimedia

Avadinu efektnu haljinu na kopčanje, koja se veže u struku, dizajnirala je argentinska dizajnerka Evangelina Bomparola, koja je svoju aktualnu kolekciju posvetila ovom lako prepoznatljivom cvetnom desenu.

Izbrusila stil do savršenstva: Brižit Makron zna kako da kombinuje trendove i boje! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs