Šik Francuskinja

Izbrusila stil do savršenstva: Brižit Makron zna kako da kombinuje trendove i boje! (FOTO)

Svoj nepogrešivi modni niz nastavila je još jednom fenomenalnom kombinacijom, za koju je dobila pozitivne ocene

Moda
Autor:
Izbrusila stil do savršenstva: Brižit Makron zna kako da kombinuje trendove i boje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prva dama Francuske često je na meti kritičara zbog svojih netipičnih kombinacija koje uključuju uske farmerke, kožne pantalone, miniće, efektne kapute, vrtoglave potpetice...

Ova šik Francuskinja zadivila je na koncertu održanom povodom obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata i povratka regije Francuskoj.

Brižit je zadivila još jednim fantastičnim kaputom iz svoje bogate kolekcije, na kojoj bi joj pozavidele sve modne zavisnice koje drže do sebe.

Brižit Markon pokazala kako se savršeno uklapaju crna i braon boja! (FOTO)

foto: Profimedia

U upečatljivom tamnoplavom kaputu kroja koji prati liniju tela i ukrašenim zanimljivim detaljem - metalik okovratnikom - supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona izgledala je bez greške.

Ovu kul kombinaciju upotpunila je tamnoplavim farmericama sa ukrasnim rajsferflusom na donjem delu nogavica, šalom, kožnim rukavicama i još jednim trendi komadom koji je hit ove sezone: lakiranim kratkim čizmama na petu. Makron ni ovoga puta nije preterivala sa šminkom, a kosu je podignula u jednostavnu punđu.

Iako je podelila modne kritičare, ljubitelji njenog pomaknutog modnog stila slažu se kako je Brižit Makron unela živost na modnu scenu uspešno spojivši glamur, eleganciju i rok šik.

Ni Melanija Tramp mu nije odolela: Prva dama u trendu sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

U jednom je ranijem intervjuu prva dama, koja je 24 godine starija od svog supruga, naglasila kako je oduvek vodila računa o svom izgledu te da voli modu. Osim što se i sama može pohvaliti sjajnim osećajem za nju, oko osmišljavanja stajlinga pomaže joj Delfina Arnaul, kopredsednica proslavljenog brenda Luj Viton, koji odeva Brižit od 2014. godine, a čije su kreacije često prvi odabir otmene Francuskinje.

Melanija Tramp u farmerkama koje stoje baš svakoj građi: I mršave i punije žene u njima sjajno izgledaju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs