Priča koja je šokirala svet

Princeza Dajana pred smrt otkrila jezive detalje svog venčanja: Zašto je u crkvi pogledom tražila ljubavnicu svog muža i zašto je pokušala samoubistvo

Otkrivene njene reči i strašni detalji koje je ispričala pre nego što je preminula.

Vip priča
14:47h Autor:
Princeza Dajana pred smrt otkrila jezive detalje svog venčanja: Zašto je u crkvi pogledom tražila ljubavnicu svog muža i zašto je pokušala samoubistvo
Foto: Profimedia

Najvoljenija princeza Dajana tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći, a pred venčanje njenog sina u javnost su isplivali brojni detalji dana kada je ona princu Čarlsu izgovorila sudbonosno da.

Ono što je mnoge šokiralo i rastužilo jeste njena izjava da je u crkvi pogledom tražila upravo ljubavnicu svog budućeg supruga, a sada su otkrivene njene reči i strašni detalji koje je ispričala pre nego što je preminula.

Princeza Dajana je otkrila kako jer provodila vreme pred lukisuznu ceremoniju.

"Dva dana pre imali smo generalnu probu i bila su upaljena sva svetla u katedrali Svetog Pavla. Tek tad sam shvatila kako će izgledati taj dan i počela sam da ridam. Kamila mi je bila u glavi čitavo vreme", poverila je u dramatičnoj ispovesti nakon razvoda velška princeza.

Biograf Lejdi Di je knjigu "Dajana: Njena istinita priča" objavio prije princezine smrti, a ubacio je originalne transkripte u kojima ona opisuje mučne trenutke koje je prolazila uoči venčanja s britanskim prestolonaslednikom Čarlsom koji je pre romanse s Dajanom imao aferu sa sadašnjom suprugom Kamilom.

Princ Hari se sveti za majčinu smrt: Šta nikako neće dozvoliti na svom venčanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Dajana je otkrila da je tokom venčanja pogledom tražila upravo Kamilu.

"Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala sa kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila. Dok sam hodala do oltara, pogledom sam tražila Kamilu. Znala sam da je onde. Vidjela sam je dok sam se vraćala, kad je sve bilo gotovo", rekla je ona.

Princeza je u razgovoru sa autorom njene knjige ispričala kako su ona i Čarls bili jako umorni na dan venčanja. On joj je veče uoči svadbe poslao prsten i poruku u kojoj je poručio: "Jako sam ponosan na tebe i kada sutra dođeš u crkvu, ja ću te čekati pred oltarom. Samo ih sve gledaj u oči i 'sredi ih'".

Na dan glamurozne ceremonije, voljena princeza je zvrdila da se osećala o spokojno.

"Bila sam jako, jako mirna. Smrtno mirna. Osećala sam se kao jagnje koje vode na klanje. Nisam mogla ništa da uradim. Uoči venčanja provela sam svoju poslednju noć slobode sa sestrom", prisećala se Lejdi Di.

Seksi haljina princeze Dajane sa jasnom porukom: Napokon sam slobodna! (FOTO)

foto: Profimedia

Dijana se za britanskog prestolonaslednika udala sa 20 godina, dok je Čarls tada napunio 33 godine. Lejdi Di je otkruila da je sa njene strane bila prava ljubav.

"Sećam se da sam bila toliko zaljubljena u svog budućeg supruga da nisam mogla da skrenem pogled sa njega. Zaista sam mislila da sam najsrećnija devojka na svetu. On će se brinuti o meni do kraja života. Eto, jako sam pogrešila s tom pretpostavkom", prisjetila se ona svojevremeno.

Čim su se vratili u London, Dajana je postala opsednuta Kamilom, pa ju je sanjala gotovo svake večeri. Čarls je supruzi doveo i psihijatra, ali princeza se sve češće emotivno slamala.

"Problem je bio što su svi mislili da ću se navići preko noći da sam Princeza od Velsa. Sa mnom su se svi ponašali kao da sam od stakla, a ja sam se i dalje prema svima ponašala isto", rekla je i dodala kako je njenom suprugu njegova majka, kraljica Elizabeta II uvek bila na prvom mestu.

"Bila sam toliko depresivna da sam pokušala i da presečem vene", priznala je ona tada autoru njene knjige, a mediji su spekulisali da su za sve krivi Čarls i Kamila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs