Različite glasine

Pravi razlog raskida Slobe Vasića i Helene Topalović: Šamari, tuča i prevara?!

Počele su da kolaju priče da je na planini bilo i prepirki, šamara i tuče
Šuška se
18:24h Autor:
Pravi razlog raskida Slobe Vasića i Helene Topalović: Šamari, tuča i prevara?!
Foto: Facebook / Helena Topalovic

Velika ljubav pevača Slobe Vasića (25) i Helene Topalović (18), ćerke pevača Milana Topalovića, napravila je haos u porodici.

Mesecima su njihovi pratioci na Instagramu mogli da gledaju kako razmenjuju nežne poruke i zajedničke fotografije. Tata Topalko najpre nije hteo da se meša u ljubavni život svoje mezimice, ali se kasnije videlo da nema ništa protiv zeta. A onda raskid! Niotkuda, bez najave. I drama počinje...

Mladi par je proveo zimski odmor na Zlatiboru. Čim su se vratili, počele su da kolaju priče da je na planini bilo i prepirki, šamara i tuče!

Helena je navodno zbog toga raskinula sa Slobom. A njen otac Milan Topalović Topalko danima je u čudu jer je odnedavno punoletna Helena upala u centar pažnje zbog nimalo naivne priče. On ne želi da veruje da je došlo do nasilja u vezi njegove ćerke i pevača.

"To su sve laži. Moju ćerku su zvali novinari da je pitaju o navodnoj tuči, što smo ona i ja zajedno demantovali na njenom Fejsbuk profilu. Ja imam svoj život, ne zanima me šta drugi rade, ali ne želim ni da se pišu neistine - rekao je Topalko.

Sloba Vasić, s druge strane, kaže da je umoran od svega.

Da li je ona nova Putinova ljubav: Slala mu golišave slike dok ga nije osvojila! (FOTO)

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

"Nemam više ni snage ni volje da komentarišem bolesne umove. Prave od mene nešto što nisam. Žene volim i poštujem i nikada ne bih ruku digao na njih, pogotovo ne na devojku koju volim. Nikada je pipnuo nisam. Proverite i s Helenom, isto će vam reći", rekao je Sloba i osvrnuo se na raskid.

"Na Zlatiboru smo bili pre nekoliko meseci i bilo nam je divno. Helena i ja smo raskinuli zbog drugih stvari i ne bih sada o tome. Dosta je više, neka prestanu da od mene prave nasilnika i siledžiju. Svi koji me poznaju znaju da ja to nisam", kaže Vasić.

Ćerka Milana Topalovića oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je napisala kako nikada nije rekla da ju je bivši dečko pretukao.

U međuvremenu se pojavila još jedna verzija priče o njihovom raskidu. Navodno je pevač u telefonu svoje devojke pronašao ljubavnu prepisku s kvazipolitičerem Aleksandrom Požgajem, učesnikom „Parova“, pa je Sloba raskinuo.Istinu, ipak, znaju samo njih dvoje. A drama u porodici Topalović još traje.

Goca Božinovska šokirala priznanjem: Tukao me je iz ljubavi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs