Teška porodična priča

Emotivna ispovest naše pevačice: Muž me zlostavljao, izbacio na ulicu i oteo sina!

Prvo ju je surpug izbacio na ulicu sa detetom, a onda joj je uzeo sina.

Vip priča
Autor:
Emotivna ispovest naše pevačice: Muž me zlostavljao, izbacio na ulicu i oteo sina!
Foto: Printscreen Instagram / selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami godinama ima velike porodične probleme. Njena ljubavna priča sa tadašnjim suprugom Mujom Musićem počela je pre pet godina je oca svog deteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu. Tada ništa nije slutilo na porodični problem. Živela je u Nemačkoj i počela je da gradi svoju porodicu.

"Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata", ispričala je Selma Bajrami.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

"Znala sam da moram da budem deo ovog grada ako želim da obezbedim svoje dete", rekla je Selma.

Ljubavnica otkrila gorku istinu: Evo u šta se pretvara vaš život kada nekoj ženi ukradete muškarca!

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dete.

"Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio", ispričala je Selma Bajrami.

Ona je tek pre nekoliko godina priznala da je konačno srećna.

"Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena", rekla je Selma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs