Večno mučenje

Ljubavnica otkrila gorku istinu: Evo u šta se pretvara vaš život kada nekoj ženi ukradete muškarca!

Jedna žena otkriva kako izgleda kada vam je suđeno da budete zajedno, ali je on, avaj, nažalost oženjen.

Zanimljivosti
Autor:
Ljubavnica otkrila gorku istinu: Evo u šta se pretvara vaš život kada nekoj ženi ukradete muškarca!
Foto: Shutterstock

To je samo nesrećna okolnost i nema veze sa time što ga vi želite samo za sebe jer to što je oženjen i što je zabranjeno voće njemu ne dodaje na šarmu – ma nikako!

Ista situacija zadesila nas je i kao klince. Igrali smo se sa barbikama koje su uvek bile plave dok se naša drugarica nije pojavila sa smeđokosom barbikom kada smo shvatili da je upravo ona ta koju smo želele čitavog života.

Drugi korak je da uverite sebe da je njegova žena kučka koja ga ne razume. Ona je težak psihijatrijski slučaj i oni se ne vole. Oni su se nekada voleli i venčali su se i sada su zajedno jer moraju da budu u braku, a on se sigurno pita da li ju je ikada voleo. Oženio se jer je to tada bilo ok.

Princeza Dajana pred smrt otkrila jezive detalje svog venčanja: Zašto je u crkvi pogledom tražila ljubavnicu svog muža i zašto je pokušala samoubistvo

foto: Profimedia

Uverite sebe da je skroz ok da imate seks sa njim jer njegova žena nema seks sa njim, a svim muškarcima treba seks! Ukoliko ona ne želi seks sa njim on ima puno pravo da ga potraži na nekom drugom mestu.

Treća stvar je da verujete kako će on da ostavi svoju ženu zbog vas i vi ćete zajedno odjahati u suton. On će naravno da izgubi starateljstvo nad decom, barem privremeno dok bude trčao sa vama. Njemu će deca strašno nedostajati, ali vaša ljubav će mu biti dovoljna. Možda će prvih meseci malo da plače i biće užasno deprimiran. Ali to će proći za godinu, ili tri...

Posle nekog vremena njegova deca će vam doći u posetu za vikend i vi ćete biti jedna velika, srećna porodica. Deca vas neće mrzeti zbog toga što ste rasturili brak njihovih roditelja i neće vas prezirati jer je njihova majka uništena i tužna. Oni će vas prihvatiti, voleti vas, a vi ćete devojčicu voditi kod manikira, a dečaka na premijeru Ratova zvezda.

Njegova bivša će vas mrzeti do kraja života, ali to neće uticati na vaš život. Mislim, ipak će ona biti uvek prisutna u vašem životu, jer je ona majka dece vašeg partnera, ali to neće mnogo da utiče na vas. Osim možda na svakoj proslavi rođendana, školskim priredbama, doktorskim intervencijama, i slično do kraja vašeg života.

Otimačica, preljubnica, sponzoruša: Evo kako zaista izgleda biti nečija ljubavnica! Istina je potpuno drugačija!

foto: Shutterstock

Ako je vaš partner bogat, imaćete dobre uslove za život kada se preselite kod njega. Ukoliko on naravno ne izgubi dosta para tokom razvoda jer će pripasti njegovoj bivšoj i deci. Ali vi ćete ga voleti bogatog, siromašnog, u dobru i zlu, pa vam to neće biti bitno.

Njegovi prijatelji vas neće voleti i biće uglavnom na strani njegove bivše, ali to je dobra stvar. Vi ćete moći da se više posvetite jedno drugom i vašim prijateljima. Možda će njemu nedostajati njegov krug prijatelja, ali imaće vaše. Ne zaboravite da će tu biti jako veliki pritisak da vašem partneru nadoknadite mnogo toga što je izgubio zbog vas. Svaki put kada se posvađate, kada se on ne oseća dobro, svaki put kada se njegova deca vraćaju kod majke, možda će vas gledati sa pitanjem u očima šta je to pobogu uradio. Ali nosićete se sa time. Sve njegove žrtve biće vredne i vaša ljubav će mu izlečiti rane.

Konačno, vi nećete zaboraviti da je on varao ženu sa vama. Nikada nećete moći da se osećate opušteno, jer znate da je bio spreman da to uradi jednom, pa može to opet. Znate da on može i ume da laže, može da manipuliše i skriva stvari.

Ali, on to naravno ovoga puta neće da radi. Ovoga puta je drugačije. Ovo je prava ljubav i vi ste suđeni jedno drugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs