Ostavio decu i porodicu

Brutalno iskreno pismo ljubavnici mog muža: Jednog dana ćeš i ti sedeti sa hladnom večerom i pitati se gde je on!

Nikada nije lako saznati da si druga, posebno ako si u braku sa čovekom, sa kojim imaš i decu, a on svemu okrene leđa!

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Jedna žena iz Australije napisala je emotivno pismo ljubavnici svog muža, i zapalila internet. Ona je u njemu opisala sve detalje mučnog saznanja, kao i trenutak u kom je shvatila da ima drugu.

 

Mnogo žena se nađe u situaciji da ih neka druga zameni, ali trenutak u kome to shvate, kao i način na koji se nose sa time je drugačiji za svaku od njih.

 

"Onog dana kada si opušteno uzela telefon mog muža i ukucala šifru da bi uslikala fotografiju, osetila sam mučninu. Ja nisam znala njegovu šifru", napisala je prevarena supruga.

 

U svom brutalno iskrenom pismu ona je navela da "druga žena" nije bila svesna šta je učinila svojom preteranom prisnosti.

 

Stvari su postale tako loše da je ljubavnica želela da vodi njihovo domaćinstvo kao da je njeno, jer joj se neverni muž žalio da njegova žena ne ume da izabere namirnice u samoposluzi.

 

"Jednog dana je doneo kući tri kese oraha, koje si ti kupila za njega i stavio ih u moju ostavu. Sledećeg dana su bili mafini sa borovnicama, a on je prokomentarisao kako si slatka i kako je to divan gest", prisetila se povređena žena.

 

Psiholozi otkrili koja godina u braku je najteža: Evo kako da prevaziđete krizu i da sve krene na bolje!

foto: Profimedia

Napisala je i kako je ljubavnica sebi davala previše za pravo. Davala je savete za poslove oko kuće, plela je kosu njenoj ćerki i sugerisala je u koje restorane je njen muž mogao da ode. U međuvremenu je njen muž dolazio kući između 9 i 10 uveče svakog dana.

 

"Šta je bilo važnije od toga, da vidi svoju preslatku decu kako se kupaju uveče, kako pijuckaju jogurt i slušaju priče pred spavanje", nije umela da objasni ona.

Čak je pokušala da se promeni kako bi njen muž obratio pažnju na nju.

 

"Smršala sam, ofarbala sam se u plavo, bolje sam kuvala i bila sam bolja majka. Ali ništa, ništa nije moglo da promeni njegov prazni pogled kada je bio u mojoj blizini", rekla je.

 

Nesrećna žena je pokušala i da prati svog muža preko aplikacije i videla je da je zaista bio u kancelariji do kasno u noć svakog dana, ali sa kim? A on? On je insistirao da vredno radi za svoju porodicu.

 

Otac koji je među prvima u Srbiji uzeo porodiljsko: Bilo je teško ali veselo, a onda je došlo do tužnog obrta!

foto: Shutterstock

Ona je priznala da u probleme u braku ne može u potpunosti da krivi ljubavnicu, jer je bilo očigledno da se njen muž udaljava.

 

Ipak, istakla je da ta "druga žena" nije majka i da ne može da razume kako se njena deca osećaju i koliko to nju boli.

 

"Ne shvataš kako je kada razumeš bol svoje dece, koja pitaju gde im je tata svake večeri. I da im na kraju kažeš da se on više neće vratiti. Jednog dana i ti ćeš se naći na mom mestu. Jednog dana, možda za tri godine ili možda za deset, ti ćeš sedeti kući sa hladnom večerom i čašom vina, dok tvoja deca spavaju, a ti se pitaš gde ti je muž", završila je ona svoje pismo.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...