Obezbeđenje na sve strane

Bekamovi se opuštaju u Crnoj Gori: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko para su iskeširali!

Porodica Bekam nije štedela!

Šuška se
Autor:
Bekamovi se opuštaju u Crnoj Gori: Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko para su iskeširali!
Foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam 4. jula su proslavili 19 godina braka, a ovim zajedničkom putovanjem u Crnu Goru demantovali su glasine o razvodu.

"Bekamovi su stigli u Dubrovnik privatnim avionom, odakle se Viktorija sa decom uputila u Crnu Goru, a Dejvid je sutradan došao privatnim avionom u Tivat, odakle se uputio na Sveti Stefan. Oni su odseli su sa decom u luksuznom hotelu na Svetom Stefanu", kaže izvor i dodaje:

"Odseli su u "Vili 112", jednom od najluksuznijih apartmana na Svetom Stefanu, gde su svojevremeno odseli i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons… Reč je o veoma luksuznom apartmanu, u kojem noćenje sa doručkom košta 7.000 evra! Kao gostima ove vile na raspolaganju su im usluge čuvenog restorana "Nobu", čiji je vlasnik Robert de Niro. Ovaj restoran je do prošle godine bio smešten u Miločeru, da bi se onda preselio na Sveti Stefan. "Nobu" pripada lancu istoimenih restorana kojih u svetu ima 32 i spadaju u najluksuznije i najbolje restorane na svetu.

A Viktoriji će pored kristalno čistog mora oko Svetog Stefana biti na raspolaganju i spa-centar koji je jedan od najluksuznijih u Evropi. Okruženi prelepom prirodom, mirom i tišinom, Bekamovi će zaista moći da se odmore u Crnoj Gori.

Viktorija Bekam pokazala svoj četrnaesti verenički prsten: Njena kolekcija sada vredi nekoliko miliona funti! (FOTO)

foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid zahtevali su potpunu privatnost, te je gotovo nemoguće videti ih negde bez obezbeđenja. Dejvid sa decom ide na plivanje i krstarenje jahtom ali ih obezbeđenje uvek prati.

"Oni ne žele da ih uznemiravaju fanovi, pa su zbog toga pojačali mere bezbednosti. Dok odmara na plaži, Viktorija sve vreme kačketom krije lice i, kao i uvek, ozbiljnog je lica", kaže izvor.

Bekamovi će odmor provesti na Svetom Stefanu, a bivši fudbaler će finale Mondijala gledati sa suprugom na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Crnogorskom primorju.

Sveti Stefan jedno je od omiljenih letovališta svetskog džet-seta, na kojem su do sada boravili Sofija Loren, Ronaldo, Klaudija Šifer, Majkl Daglas, Ketrin Zita Džouns, Adrijana Lima, Marija Šarapova, te Novak Đoković sa suprugom Jelenom...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs