svako malo novi dijamant

Viktorija Bekam pokazala svoj četrnaesti verenički prsten: Njena kolekcija sada vredi nekoliko miliona funti! (FOTO)

Bivša spajsica, a danas uspešna modna dizajnerka verenički prsten smatra samo modnim detaljem jer ih u svojoj kolekciji ima čak 14!

Moda
15:47h Autor:
Viktorija Bekam pokazala svoj četrnaesti verenički prsten: Njena kolekcija sada vredi nekoliko miliona funti! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Britanska dizajnerka Viktorija Bekam nas je ovih dana na njujorškim ulicama počastila s nekoliko besprekornih letnjih izdanja, ali jedan detalj ipak je zasenio njene odevne kombinacije. Reč je o vereničkom prstenu - i to četrnaestom u nizu iz njene vredne kolekcije dijamanata.

Viktorija Bekam u crnom od glave do pete: Šik izdanje modne dizajnerke koja sama kroji trendove! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, Viktorija je poznata po tome da svoje vereničko prstenje smatra modnim dodatkom koji često menja, a sve joj je darovao suprug Dejvid tokom njihovog 19-godišnjeg braka. Bekamov najnoviji iskaz ljubavi dolazi u obliku elegantnog dijamanta kvadratog oblika koji je poseban po tome što je žute boje. Prenjega gospođa Bekam je nosila vrlo sličan dijamant koji nije bio obojen. Pokazala ga je tokom festivala u Kanu 2016. godine i nosila do juna ove godine.

Viktorija Bekam konačno odbacila crninu: U pastelnoj haljini izgleda fenomenalno! (FOTO)

1 / 4 Foto: Profimedia

Kada ju je Dejvid zaprosio 1998. godine dijamantskim prstenom izduženog oblika, njegova vrednost je bila oko 65 hiljada funti. Možemo da zaključimo da je njen ukus s godinama postajao sve skuplji pa se Viki može pohvaliti i srcolikim dijamantom vrednim više milioni funti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs