Iskreno

Dejvid Bekam je najbolji tata na svetu: Obožavam da spremam doručak i vodim ćerku u školu! (FOTO)

Rekao je da zna da su njegova deca u boljoj poziciji jer im on i Viktorija mogu svašta priuštiti, ali svejedno smatra da je vreme provedeno zajedno najvažnija stvar u roditeljstvu

Vip roditelji
Autor:
Dejvid Bekam je najbolji tata na svetu: Obožavam da spremam doručak i vodim ćerku u školu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Povodom Dana očeva, bivši fudbaler Dejvid Bekam je za UNICEFovu kampanju “Super tate”, snimio video u kojem govori o svom porodičnom životu i brigama koje ima kao tata.

– Smatram da te ništa ne može pripremiti na konstantnu brigu – rekao je.

Priznao je kako šestogodišnju kćerku Harper vodi u školu najmanje tri puta nedeljno, sprema doručak, ali se i dalje brine za najstarijeg sina, devetnaestogodišnjeg Bruklina.

Dejvid Bekam u suzama: Slavni bivši fudbaler nije ni slutio šta mu spremaju! (VIDEO)

– Od trenutka kada su se rodili razmišljam jesu li dobro. Svaku noć ih proveravam pet do šest puta, čak i najstarijeg sina. U jednom trenutku ih držite u bolnici, a već u drugom voze svoj auto – rekao je Dejvid.

Njegova žena Viktorija je povodom Dana očeva na Instagram profilu objavila njegovu fotografiju i napisala:

– Srećan Dan očeva najboljem tati na svetu.

Viktorija je izgledala kao da je došla na sahranu, a ne kraljevsku svadbu: Otkriveno šta joj je Bekam uradio prethodno veče! (FOTO)

Rekao je da zna da su njegova deca u boljoj poziciji jer im on i Viktorija mogu svašta priuštiti, ali svejedno smatra da je vreme provedeno zajedno najvažnija stvar u roditeljstvu.

– Važne su sitnice, kao spremanje doručka ujutro ili buđenje pre škole – kaže Bekam.

Bekamovi su poznati kao veoma bliska porodica koja često provodi vreme zajedno što možemo i da vidimo na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs