pogledajte

Umesto da slave godišnjicu, priča se da se razvode: Razlog je druga žena! (FOTO)

Nakon što se neveroatnom brzinom počele da se šire glasine da je brak Bekamovih pred raspadom, uspešna modna dizajnerka i bivši fudbaler pokušali su sve da smire izjavom za medije, ali i to nije prošlo glatko.

Vip priča
Autor:
Umesto da slave godišnjicu, priča se da se razvode: Razlog je druga žena! (FOTO)
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

"Ne postoje niti izjava (za medije) niti razvod. Ovo su samo lažne vesti na društvenim mrežama. Ovo sve je jako čudno i gubljenje vremena. Neće biti izjave, neće biti razvoda. Posredi je igra "pokvarenog telefona" i "lažnih vesti", rekli su medijski predstavnici Viktorije i Dejvida Bekama koji bi trebali sledećeg meseca da proslave devetnaestu godišnjicu braka.

Zajednička izjava je objavljena samo nekoliko sati nakon što su kladioničari prestali da primaju opklade na razvod. Kladionice su počele da primaju opklade nakon što se u hiljade i hiljade tvitova počelo nagađati da će Bekamovi objaviti da se razvode.

Dejvid Bekam u suzama: Slavni bivši fudbaler nije ni slutio šta mu spremaju! (VIDEO)

foto: Profimedia

Poznata dizajnerka i bivša spajsica demantovala je napise o bračnim problemima. "Pišete gluposti", ljutita je bila Viktorija koja već danima objavljuje tople porodične fotografije.

"Blagoslovena sam jer imam predivnog supruga i lepu, zdravu i srećnu decu", izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerka i dodala kako uprkos natrpanom poslovnom rasporedu njih dvoje uvek pronađu vremena za sebe. "Dejvid i ja nemamo šta da dokazujemo. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji", rekla je poznata vlasnica modnog carstva.

Glasine da nešto nije kako treba u njihovom braku su krenule na venčanju princa Harija i bivše glumice Megan Markl gde su joj mnogi zamerali zbog njenog namrgođenog lica, a u kombinaciji s tamnoplavom haljinom mnogima je izgledalo kao da je na sahrani, a ne na venčanju. Ipak, čini se kako je 44-godišnja dizajnerka zapravo bila ljuta na svog supruga.

Razlog njenog ledenog lica je druga žena. Naime, njen suprug Dejvid Bekam (43) je veče pre u "Soho Farmhouse" častio producentkinju i menadžerku Karu Keble-Vajt koja je podelila i njihov selfi.

Poznati par vjenčao se 1999. godine i zajedno imaju četvoro dece – sinove Bruklina (19), Romea (15) i Kruza (13) i šestogodišnju Harper.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs