pirs Brosnan i Kili Smit

Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle, oni se drže za ruke! (FOTO)

Ova holivudska ljubav preživela je mnoge teške udarce koji su ih na na kraju dodatno zbližili, a dokaz tome je trenutak nežnosti u kojem su ih ulovili paparaci.

Ljubav
Autor:
Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle, oni se drže za ruke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Pirs Brosnan (65) i Kili Smit (54) u braku su 17 godina, ali njihova se ljubav rodila još osam godina pre venčanja. Tada su već imali sina Dilana, danas 21-godišnjaka, dok se njihov sin Paris rodio u godini njihovog venčanja.

Brosnan je i pre veze s Kili bio u braku, s danas pokojnom Kasandrom Haris, a uz današnju suprugu preboleo je još jednu životnu tragediju kada mu je pre pet godina preminula ćerka Šarlot. Otkako su se upoznali, a bilo je to 1994. godine u Meksiku na plaži, postali su nerazdvojni sve od njihovog prvog sastanka na kojem su razgovarali do tri ujutru.

I posle 17 godina braka: Pirs Brosnan ne može da se kontroliše u blizini svoje supruge! (FOTO)

foto: Profimedia

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona poseduje tu snagu bez koje ja ne bih mogao da živim. Kad me Kili pogleda, slab sam", rekao je bivši Džejms Bond.

U svojim bračnim vodama vrlo često iskazuju otvorenu nežnost jedno prema drugome. Pirs i njegova supruga pokazuju koliko su srećni u bračnim vodama da je svima jasno kako su zapravo srodne duše.

Pirs Brosnan se ne odvaja od svoje supruge: Ona je stub mog života! (FOTO)

foto: Profimedia

Nežnost par pokazuje i dok voze bicikle, jer se i tada drže za ruke. Tako je bilo i nedavno u njihovom susedstvu u Malibuu, kad ih je ulovio fotograf u tom neodoljivom trenutku. Zaljubljeni par svima je uzor i dokaz kako ljubav nema rok trajanja, i bi svi poželeli da dožive barem mali delić onoga što oni imaju.

Ovih je dana Brosnan u centru pažnje pre svega zbog promovisanja filma "Mamma Mia: Here We Go Again", nastavka mjuzikla iz 2008. koji je inspirisan pesmama švedske grupe "ABBA". Sniman je na Visu, gde je takođe sa suprugom ima neke nezaboravne uspomene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs