Najstrastvenija holivudska ljubav

Kako je jedna bucka zauvek ukrala srce najvećeg zavodnika: 25 godina ne može da živi bez nje! (FOTO)

Posle smrti supruge mislio je da se više nikada neće ženiti, ali sudbina ga je iznenadila na najlepši mogući način

Ljubav i zavođenje
10:06h Autor:
Kako je jedna bucka zauvek ukrala srce najvećeg zavodnika: 25 godina ne može da živi bez nje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Niko ne bi rekao da su Kili Šaj Smit i Pirs Brosnan u vezi već 25 godina!

Irski glumac i njegova 11 godina mlađa supruga ponašaju se poput tinejdžera. Drže se za ruke čak i dok voze bicikle, ljube se u javnosti i razmenjuju nežnosti na brojne druge načine.

Ako ove golupčiće pitate kako im se dogodila ljubav, odgovoriće vam da je za sve "kriv" Sem iz "Kafića uzdravlje", odnosno glumac Ted Danson koji je oživeo taj popularni televizijski lik.

U aprilu 1994. godine urednici s televizijske kuće NBC poslali su mladu novinarku Kili Šaj Smit da uradi intervju s njim u turističkom mestu Kabo San Lukas u Meksiku. Ted Danson je u poslednji čas morao da odleti zbog posla, a razočarana 29-godišnjakinja otišla je na jednu zabavu na plaži da se razvedri.

Tamo je upoznala markantnog Irca. Ostalo je, kažu, istorija.

Zabranjena ljubav koja je pobedila sve prepreke: Životna priča jake i neustrašive Selin Dion! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bio je zanosan. Visok, crn, zgodan - bio je sve ono što bi većina smatrala privlačnim. Imao je i nestašan sjaj u očima, pomislila sam - vau!", kasnije je priznala Kili za People.

Iako je Pirs Brosnan još uvek tugovao za svojom prvom suprugom Kasandrom Haris, koja je tri godine ranije umrla zbog tumora na jajnicima, pozvao je Kili na prvi sastanak nekoliko dana kasnije.

Kili i Pirs sedeli su na plaži, gledali u zvezde, držali se za ruke i razmenjivali svoje životne priče do 3 sata ujutro. Nisu želeli da žure ni sa čim. Ali, markantni Irac ubrzo je shvatio da ne može da živi bez nje.

"Gde god sam otišao, jako mi je nedostajala", priznao je 2001. godine magazinu People. Slao joj je avionske karte i molio je da mu se pridruži na snimanjima, a pogotovo nakon što je postao planetarno popularan 1995. godine nakon što je izašao film "Zlatno oko", u kojem je po prvi put oživeo lik agenta Džejmsa Bonda.

"Bili smo stvoreni jedno za drugo", dodao je glumac.

Par je 1997. godine dobio prvo zajedničko dete - sina Dilana, a četiri godine kasnije Kili je rodila i sinčića Parisa. Zajednički su odgajali i njegovo troje dece iz prvog braka: Šona, Kristofera i Šarlot.

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu: Ljubavna priča Brusa Springstina koja traje 27 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako se slavni Irac zavetovao nakon smrti nakon prve supruge da se više neće ženiti, ipak je odlučio da ljubav sa Kili kruniše brakom. Sudbonosno Da izgovorio joj je 4. avgusta 2001. godine u opatiji Balintuber u irskom okrugu Mejo pred stotinak gostiju.

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona ima snagu bez koje ne bih mogao da živim. Kada me Kili pogleda, potpuno me očara", priznao je za Independent.

Iako prosečni brakovi u holivudskoj farbrici snova retko kad traju duže od nekoliko meseci ili nekoliko godina, Pirs i Kili dokazuju da je moguće biti u predanoj vezi četvrt veka. Štaviše, njihova duga veza temelji se na iskrenosti, razumevanju i bliskosti.

"Nisam mislio da ću pronaći ljubav drugi put u životu. Kili je glavni oslonac naše porodice i mog života i svaki dan joj govorim da je volim. Govorim joj da je predivna i da bez nje ne bih ništa mogao da učinim", priznao je glumac za Mirror.

Za njih je brak svetinja: Poznati kojima su ljubav i partner važniji od svega! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs