Inspiracija mnogima

Ljubav kao iz najluđe romantične komedije: Nakon 34 godine, njihov brak je sve jači! (FOTO)

Pokušala je da ga pozove na sastanak, ali bezuspešno. Tri meseca kasnije ga je srela, ali je on samo otišao bez ijedne reči

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Ljubav između glumice Džejmi Li Kertis (60) i njenog supruga Kristofera Gesta (70) započela je kao u nekoj blesavoj romantičnoj komediji.

 

U proleće 1984. godine slavna američka glumica listala je Rolling Stone magazin i na stranicama kultnog časopisa ugledala lice tada 36-godišnjeg glumca.


Iako ga dotad nikad nije videla u stvarnosti, prstom je uperila u njegovu sliku i svojoj prijateljici Debri Hil rekla: Ovo je muškarac za kojeg ću se udati.

 

Njena prijateljica, inače scenarista i producent serijala Noć veštica, tada je dodala: To je Kris Gest, upravo je snimio odličan film. Znam njegovog agenta.

 

Džejmi se odlučila na potpuno neočekivan korak - nazvala je njegovog agenta, rekla mu da bi volela da izađe sa Krstoferom i ostavila svoj broj telefona, ali glumac je nije nazvao.

 

Nekoliko meseci kasnije, glumica je večerala u jednom holivudskom restoranu sa prijateljim, kada je krajičkom oka spazila Kristofera tri stola dalje. Mahnuo joj je i ona je mahnula njemu. Ali, nekoliko minuta kasnije otišao je bez ijedne izgovorene reči.

 

Glumica je bila  uverena da je Kristofer izbegava, ali prevarila se. Dan kasnije ju je nazvao i pozvao na sastanak. Ostalo je, kažu, istorija.

 

Smrt roditelja, samoubistvo sestre i loš ukus za muškarce: Životna priča Džulije Roberts!

foto: Profimedia

Zaprosio ju je nakon samo dva meseca veze, odnosno šest meseci otkako je Džejmi videla njegovu fotografiju u časopisu.Sudbonosno Da izgovorili su 18. decembra 1984. godine. Usvojili su ćerku Eni 1986. i sina Tomasa 1996. godine.

 

Iako su u braku imali mnogih problema, kao što je alkoholizam s kojim se Džejmi godinama borila, ostali su zajedno pune 34 godine.

 

U čemu je njihova tajna?

 

"Nemoj da se razvedeš", našalila se glumica kad su joj postavili to pitanje i dodala:

 

"Mogla bih da napišem knjigu sa bračnim savetima, a zvala bi se Nemoj da odeš". Postoji ona izreka: Ostani u autobusu, krajolik će se promeniti. Kada imaš lošu nedelju, ostani u autobusu jer ćeš pogledati kroz prozor i za nekoliko dana prizor će biti predivan. Mislim da se ta izreka može primeniti na gotovo sve aspekte života. Nisam romantičarka. Ja sam realista. Poštujem ga i ne želim da ga napustim", objasnila je Džejmi.

 

Neverovatna ljubavna priča našeg pesnika krije se iza ovih stihova: Prosta ti bila moja ljubav živa!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...