pogledajte

I posle 17 godina braka: Pirs Brosnan ne može da se kontroliše u blizini svoje supruge! (FOTO)

Zaljubljeni kao prvog dana. Tako bi se mogao opisati brak Pirsa Brosnana i njegove obožavane supruge Keli Smit. Iako joj mnogi zameraju na tome što se, tokom poslednjih godina, zapustila i nakupila višak kilograma, to slavnom Džejms Bondu, čini se, ne smeta ni najmanje. Među mnoštvom holivudskih lepotica, on je na crvenom tepihu, na Filmskom festivalu u Kanu, vidio samo nju

Vip priča
Autor:
I posle 17 godina braka: Pirs Brosnan ne može da se kontroliše u blizini svoje supruge! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zbog njegovog izgleda, u slavnog agenta 007, Pirsa Brosnana, zaljubljene su mnoge žene sveta, ali na njihovu žalost on je već 17 godina veran samo jednoj ženi - 54-godišnjoj Keli Smit.

Britanac koji je očarao Holivud: Sa Džejmsom Bondom nema ništa zajedničko, njemu je jedna žena sve! (FOTO)

foto: Profimedia

Koliko je 65-godišnji irski glumac opčinjen svojom suprugom moglo se videti i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu, gde na crvenom tepihu nije mogao da skine ruke s nje, nežno je ljubeći pred okupljenim fotografima.

Neverovatno elegantan, kao i uvek, Pirs Brosnan stigao u je klasičnom crnom odelu, rađenom po meri, ispod kojeg se nazirala bela košulja i crna leptir mašna. Kako bi se uklopila, Keli je odabrala dugu i lepršavu crnu haljinu s belim cvetovima.

Pre nego što su stigli na crveni tepih, uživali su ispijajući šampanjac na francuskoj rivijeri, gde poslednjih dana itekako uživaju daleko od svih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs