Astrologija

Životinje ih obožavaju: Ova 4 horoskopska znaka su savršeni vlasnici kućnih ljubimaca!

Brižni, puni ljubavi i neverovatno odgovorni. Ovi znakovi zodijaka obožavaju životinje, a i one njih

Zanimljivosti
Autor:
Foto: Shutterstock

Posedovanje kućnog ljubimca jedna je od najboljih stvari na svetu. Osim što time životinji pružamo dom, zauzvrat dobijemo bezgraničnu ljubav i najboljeg prijatelja koji će biti uz nas kad nam je najteže.

Ali ljubimce treba i čuvati, odgajati i brinuti se za njih. Odgovorniji horoskopski znakovi u tome se odlično snalaze, dok bi se oni manje odgovorni znakovi trebali suzdržati od kupovine kućnih ljubimaca, osim ako nemaju neku pomoć ukućana.

Rak

Nežni i osećajni Rakovi vole da se brinu o živim bićima. Veliki su ljubitelji životinja, empatični su i osetljivi na tuđu patnju pa će udomiti napuštenu dušu iz azila i podariti joj dom koji zaslužuje. Prema ljubimcu se odnose kao prema članu svoje porodice, s puno ljubavi i pažnje.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

foto: Shutterstock

Bik

Bikovi su strpljivi i praktični, što su osobine koje su itekako poželjne za vlasnika ljubimca. Trezveni su i temeljiti pa nikada neće nabaviti životinju bez dobrog razmišljanja. Nakon što donesu odluku čvrsto će stajati iza nje pa će njihov ljubimac biti srećan, zadovoljan i lepo vaspitan.

Ovan

Ovnovi su aktivni i uvek u pokretu pa će njihov kućni ljubimac imati svakodnevne prilike za rekreaciju. Stalno će ga voditi u prirodu i duge šetnje, igrati se s njime i pružati mu mnogo pažnje, tako da mu ništa neće nedostajati. Tako će se razviti u veselu, srećnu i zaigranu zverčicu.

Kućni ljubimci: Lek za tugu i najbolji prijatelji vašeg zdravlja

foto: Shutterstock

Jarac

Jarci možda nisu najdruželjubivija bića, ali brižni su, ozbiljni i odgovorni. Kada se odluče da udome životinju, pružiće joj srećan i ispunjen život. Davaće joj kvalitetnu hranu, šetati se s njom i voditi računa o njenom zdravlju. Njihov krzneni prijatelj biće jedno od retkih stvorenja u čijoj će blizini skinuti oklop i otvoreno mu iskazivati ljubav.

Obožavaju svoju porodicu, čuvaju decu kao oči u glavi: Ovo je deset najnežnijih rasa velikih pasa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs