Astro prognoza

Dnevni horoskop za 30. oktobar: Vreme je za novi posao!

Rak privlači suprotan pol, Bik napet, Devica ima problema, Vodolija žudi za snom, Riba zdava kao dren

Zanimljivosti
09:37h Autor:

OVAN

Razmišljate o poslovnim promenama koje želite da organizujete u narednom periodu. Postoji osoba do koje vam je jako stalo i sa kojom želite da ostvarite novu emotivnu vezu. Moguća je prehlada kao i grip.

BIK

Moguće je da ste uspeli da pobedite konkurenciju ili da na na neki način dokažete da ste bolji od drugih. Ljubomorni ste i spremni da preterujete u toj ljubomori ponekad. Mogući su problemi sa nesanicom. Napetost vas prati.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite trgovinom, današnji dan je jako povoljan jer ćete uspeti da ostvarite neku važnu prodaju. Vreme je da se suočite sa nekim problemima koji se već duže vreme ostavljaju po strani. Moguć je hroničan umor.

RAK

Imate dobre ideje i spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspeli da ostvarite napredovanje na tom polju. Veoma ste harizmatični i privlačite pažnju suprotnog pola. Puni ste pozitivne energije! Zdravlje vam je odlično.

Životinje ih obožavaju: Ova 4 horoskopska znaka su savršeni vlasnici kućnih ljubimaca!

Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018foto: Shutterstock

LAV

Težite tome da napredujete u svakom smislu, da sebe edukujete i da se posvetite stvaranju boljih poslovnih navika. Voljena osoba vam pokazuje da nije zadovoljna okolnostima u kojima se nalazite. Ne osećate se dobro.

DEVICA

Na površinu izlaze problemi iz prošlosti. Sada je vreme da se rešite dugova i bilo kakvih komplikacija na ovom planu. Voljena osoba vam je posvećena i daje sve od sebe kako bi mogla da vas usreći. Disbalans hormonima.

VAGA

Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Možete da se nadate pokretanju novih ideja i novih načina zarade. Sve ono što vam je potrebno ćete veoma lako naći pored osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Ostavljate dobar utisak u kontaktu sa poslovnim saradnicima i pokazujete da ste spremni na timski rad. Maksimalno ste opušteni i spremni da pokažete voljenoj osobi kakva osećanja zaista gajite. Osetljivi disajni putevi.

Godišnji horoskop za 2019: Precizna i detaljna astro prognoza za svaki znak!

Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018
Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018foto: Shutterstock

STRELAC

Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Možete da se nadate da će vam saradnici pružiti pomoć. Predani ste voljenoj osobi i zadovoljni ste vašom vezom. Moguće je da ste skloni gojenju.

JARAC

Moguće je da ćete danas odmoriti. Ne očekuje vas veći broj obaveza. Posvetite se drugim stvarima. Veoma ste emotivni i potrebna vam je ljubav kako biste mogli da budete istinski srećni. Nizak pritisak vas muči.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete dobiti podršku materijalne prirode za vaše ideje.Očekujete kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je šansa za vezu. Potreban vam je san.

RIBE

Dobićete mogućnost da napredujete na poslu. Očekuje vas povoljan period za povećanje zarade. Možete da očekujete da će voljena osoba želeti da vam ponudi ozbiljnije korake, brak i zajednicu. Bez problema sa zdravljem.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs