Neće više da ćuti

Tajči progovorila nakon decenija ćutanja: Ovo godinama niko nije mogao da nasluti!

Nikakav novac i slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što sam videla, priznala je nekadašnja pevačica

Vip priča 18.10.2017. - 14:07h Autor: Blic
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Tragedija nikada ne dolazi sama, pa se čini da se baš nešto loše okomilo na život nekada popularne jugoslovenske zvezde.

 

Tatjana Kameron kako glasi njeno puno ime, a poznatija kao Tajči, nedavno je završila i na operacionom stolu. Tom prilikom je priznala da je u potpunosti postala svesna golgote kroz koju prolazi njen izabranik.

 

"Dok su me ubadali iglama, osetila sam samo mali deo onoga kroz što moj suprug prolazi već mesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života", napisala je nekadašnja pevačica.

Međutim, ova lepa dama je sada otkrila još jednu mračnu tajnu koja ju je pratila tokom karijere. Povodom priča koje potiču iz Holivuda, a govore o silovatelju producentu Harviju Vajnstinu, oglasila se i ona shvativši da je lutka koja je napravljena u zenitu njene karijere po uzoru na nju bila oličenje manipulacije njome i drugim devojkama.

 

Progovorila supruga Harvija Vajnštajna: Kada pomislim kroz šta su prošle te žene, srce mi se slama! (FOTO)

 

"Kada sam bila zvezda u Hrvatskoj, imala sam lutku sa svojim likom. Plašilo me je što je ta lutka čini mi se slala poruku - ćuti, smej se i nek' drugi ljudi upravljaju tvojim rukama i nogama, tako ćeš stići daleko. Nikakav novac i slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što sam videla. Sve me to kao tinejdžerku potpuno slomilo. Osetila sam da se ne mogu dovoljno zaštititi od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih se oporavila i pronašla način da zaustavim manipulisanje utemeljeno na strahu i zloupotrebi moći", napisala je Tajči.


Poruke podrške su odmah počele da stižu i svi pratioci na društvenim mrežama su je podržali jer je otvoreno progovorila o potezu koji je očigledno imao drugu poruku od one koja se predstavljala u javnosti.

 

Ispovest Lepe Brene o opakoj bolesti: Najveća trauma u životu pevačice!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...