pogledajte

Brižit Makron (64) razbija predrasude: Omiljene ženske farmerice na prvoj dami Francuske! (FOTO)

Francuska prva dama Brižit Makron uvek nadgleda pripreme za dolazak važnih gostiju u Jelisejsku palatu

Star look
Autor:
Brižit Makron (64) razbija predrasude: Omiljene ženske farmerice na prvoj dami Francuske! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Tako je i ovaj put vodila računa o tome da sve bude spremno za dolazak kralja Maroka koji se juče susreo s njenim suprugom, francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Na primanjima i sastancima viđamo je u vrlo elegantnim odevnim kombinacijama, a uoči takvih događanja ipak preferira nešto ležernija izdanja. Međutim, i u tim trenucima ostaje verna svom modernom stilu.

Francuska prva dama u 2 elegantna izdanja: Brižit Makron ume da začini svaku kombinaciju! (FOTO)

foto: Profimedia

Uoči dolaska kralja družila se sa zaposlenima Jelisejske palate koji su postavljali crveni tepih, odevena u "skinny" farmerice, prugastu majicu i crne gležnjače.

Prva dama obožava ovaj kroj farmerice koje su mnogim ženama najdraže, a nosi ih u raznim prilikama, pa se tako od njih ne odvaja čak ni kada vozi bicikl.

Brižit Makron uživa u Indiji: Prva dama Francuske prošetala dve zanimljive kombinacije! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok joj neki kritičari zameraju što se ne odriče odevnih komada koji su po njihovom mišljenju rezervisani za mlađe žene, fanovi njenog stila hvale je upravo zbog toga što razbija predrasude o tome što smemo ili ne smemo da nosimo u određenim godinama.

Njena nova kombinacija u kojoj izgleda fantastično pravi je dokaz da "skinny" farmerice zaista ne poznaju godine i nijedna žena, bez obzira na starost, ne bi trebalo da ih se odrekne dokle god se u njima oseća udobno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs