Ni najgori kritičari ne mogu da joj nađu manu

Najglamuroznije izdanje Brižit Makron do sada: Prva dama Francuske nikada nije bolje izgledala! (FOTO)

Predsednički par Makron u Jelisejskoj palati ugostio je velikog vojvodu od Luksemburga koji je u trodnevnu posetu Francuskoj stigao u pratnji supruge

Star look
Autor:
Najglamuroznije izdanje Brižit Makron do sada: Prva dama Francuske nikada nije bolje izgledala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako njen stil odevanja tradicionalno uključuje haljine iznad kolena, prva dama Francuske Brižit Makron na državničkoj večeri, održanoj u čast vojvode i vojvotkinje od Luksemburga, zablistala je u haljini dostojnoj crvenih tepiha.

Veliki vojvoda i vojvotkinja od Luksemburga, Anri i Marija Tereza, trenutno se nalaze u trodnevnoj poseti Francuskoj, gde ih je u ulozi domaćina dočekao francuski predsednički par Makron.

foto: AP / Michel Euler

Nakon tople dobrodošlice ispred Jelisejske palate u Parizu, Brižit i Emanuel Makron u večernjim satima organizovali su državničku večeru u čast uvaženih gostiju iz Luksemburga.

Brižit Makron u kratkoj haljini kraljevske boje: Prva dama Francuske u stilu 60-tih! (FOTO)

foto: AP / Michel Euler

Na svečanoj večeri 64-godišnja Brižit Makron zablistala je u svilenoj beloj haljini do poda, koju su činili detalji poput suptilnog dekoltea sa V-izrezom i sjajnih šljokica pozicioniranih na ramenima i okovratniku kreacije.

foto: AP / Benoit Tessier

Svečano izdanje dostojno glamuroznog crvenog tepiha finiširala je cipelama nud nijanse s metalnim detaljima i punđom, dok su modni dodaci u znaku nakita svedeni na minimum.

Modni dvoboj prvih dama: Dominacija argentinske Džeki Kenedi nad Brižit Makron! (FOTO)

foto: AP / Benoit Tessier

"Uvek sam puno truda ulagala u svoj izgled - pitajte samo moju decu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše da varira, ali ja ne mogu drugačije", svojevremeno je izjavila u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

Francuski predsednik otkrio: Šta on i Brižit Makron rade jednom nedeljno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs