Blistaju

Najglamurozniji par na svetu: Supermodel i fudbaler osvojili Pariz! (FOTO)

Zbog brojnih obaveza koje zgodni sportista ima sa svojim klubom PSG i reprezentacijom, kao i njenih snimanja i revija širom sveta, retki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti

Moda
Autor:
Najglamurozniji par na svetu: Supermodel i fudbaler osvojili Pariz! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona je jedna od najlepših žena na svetu, a njega svrstavaju na listu najpoželjnijih sportista. Izabel Gular i Kevin Trap su u sinoćnom izlasku zablistali zajedno i oduševili obožavaoce.

U julu prošle godine atraktivna Brazilka je objavila veridbu sa nemačkim fudbalerom Kevinom Trapom, a otkrila i da uskoro planiraju venčanje.

Originalan recept iz Brazila: Zbog ovoga najlepše žene sveta imaju sjajnu kožu i vitko telo!

foto: Profimedia

Zbog brojnih obaveza koje zgodni sportista ima sa svojim klubom PSG i reprezentacijom, kao i njenih snimanja i revija širom sveta, retki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti.

Prezgodna Izabel na rajskoj destinaciji: Žena sa najboljim nogama na svetu! (FOTO)

foto: Profimedia

No rođendan Kevinovog kolege Nejmara, verenici nisu propustili. Pojavili su se u Parizu doterani kao za crveni tepih i spremno pozirali okupljenim fotoreporterima.

Izabel Gular je obukla usku crvenu haljinu s pojedinim prorezima na strateškim mestima koja je istakla sve njene atribute. Njen voljeni je uskočio u klasično odelo, a boju maramice u džepu je prilagodio njenoj kombinaciji.

Toliko moćna, a zaboravljena: Ova vežba skida celulit kao od šale! (VIDEO)

foto: Profimedia

Osim senzacionalnim izgledom, par je plenio pažnju i nežnostima koje su izmenili pred paparacima, kao i slatkom trenutku u kom je Viktorijin anđeo zamalo pala, a onda ju je budući suprug u pravi čas uhvatio.

Kevin i Izabel u vezi su četiri godine i važe za jedan od najlepših parova sveta.

Tom i Žizel izlgedaju barem dvadeset godina mlađe: Oni su savršen par, ali Amerikanci im ne mogu oprostiti ovaj porok! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs