nEOBIČNI MILIONERI

Tom i Žizel izlgedaju barem dvadeset godina mlađe: Oni su savršen par, ali Amerikanci im ne mogu oprostiti ovaj porok! (FOTO)

Amerikanci kažu da su Brejdi i Budšen novi zlatni par. Međutim, ne mogu da im oproste način života

Vip priča
Autor:
Tom i Žizel izlgedaju barem dvadeset godina mlađe: Oni su savršen par, ali Amerikanci im ne mogu oprostiti ovaj porok! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedan su od najlepših parova u Sjedinjenim Američkim Državama, ona poznata i nekada najplaćenija manekenka na svetu, a on san svake navijačice, jedan od najuspešnijih igrača u istoriji američkog fudbala.

Tom Brejdi i Žizel Bundšen mnogi nazivaju najmoćnijim parom na svetu koji su u braku 10 godina.

Iako je na pragu 42. godine nedavno je sa svojim timom osvojio šesti naslov pobednika NFL-a, Super Bol.

Brejdi je jedan od najvećih igrača u istoriji ovog sporta, koji je vlasnik najvećeg broja pobeda u Super Bolu, njih šest u svojoj 19-godišnjoj karijeri u NFL-u.

Njegova supruga, po pisanju Forbsa, deset je godina bila najplaćeniji model na svetu, a iako je u zasluženu penziju otišla 2015. godine i dalje ostaje pri vrhu najplaćenijih modela i manekenki.

Uživaju u svojoj slavi i bogatstvu a između ostalog bili su i vlasnici i dvorca vrednog 20 miliona dolara a od tada su kupili i stan u Njujorku s predivnim pogledom.

Američki sportista medicinsko čudo: Izgleda dvadeset godina mlađe i to samo zbog ovog! (FOTO)

Sarađuju s nizom luksuznih brendova. Brejdi je do sada zaradio oko 217,2 miliiona dolara. Po sezoni zarađuje oko 15 miliona dolara, a redovno je pristajao i na smanjenje ugovora kako bi održao konkurentnost kluba, piše Biznis Insajder.

Od ugovora sa proizvođačima sportske opreme zarađuje oko osam miliona dolara godišnje.

Njegova zarada ipak nije ni blizu zarade njegove supruge, koja i u penziji "zgrće" oko 10 miliona dolara godišnje, a kako kažu upućeni na pragu je da upiše milijardu dolara od zarade u karijeri. U tome joj pomažu i jako luksuzni ugovori koje ima sa velikim brendovima, uključujući Šanel, Luis Viton, Kelvin Klajn, i Panten.

Kompanije su zaradile milione na njenom liku i delu, a pretpostavlja se kako su linije sandala Grendene, linija donjeg veša Hop, linija kozmetičkih proizvoda Sejaa Pure Skincare i ostale odvajaju za Žizel oko milijardu dolara od godišnje prodaje.

Brejdi surađuje s Astonom Martinom, i uživa u njihovim automobilima. Posebno u limitiranoj verziji izdanja napravljenog za njega Vanquish S Volante. Proizvedeno ih je samo 12 a prodati su, svaki po ceni od 360.000 dolara.

Ona gladuje, pa mora i njena porodica: Manekenka stavila na dijetu muža i decu!

Brejdi i Budšen bili su vlasnici vile od 20 miliona dolara u Los Anđelesu. A pošto su ljubitelji zdrave ishrane, na imanju su uzgajali kokoške kako bi mogli uživati u svežim jajima svakog dana. To veličanstveno zdanje 2014. godine prodali su Dr Dreu za 40 miliona dolara.

2013. godine navodno su bili u potrazi za novim stanom u Njujorku, pa su odabrali stan u neboderu za 11,7 miliona dolara.

Nakon tri godine stan su ponovno stavili na tržište po ceni od 17,25 miliona dolara. I to zato što im se svideo stan s pogledom na more u Tribeki kojeg su kupili za 20 miliona. Pre Njujorka živeli su u Bostonu, a stan prodali 2012. godine za 9,2 miliona.

Ali kuće su Brejdiju jedina luksuzna kupovina, a osim Aston Martina njegovi automobili sasvim su "obični", pa je tako jednom prilikom doživeo saobraćajnu nesreću vozeći stari Audi.

Ako ostavimo njihove milione po strani oni su obični, tipični roditelji, a Brejdi se ne stidi da razgovora sa decom i od njih uči o svim stvarima koje su sada u modi.

Pravi je "matorac" pa mu ni ne smeta da se fotografiše u takvim pozama, pa i patikama za koje će mnogi reći da su staračke. Voli da se glupira a to je učinio i nakon što je udomio psa i obavestio sve o tome sa videom Lion King na Fejsbuku.

Vožnja u Diznilend jedna je od najluđih stvari s kojima se bavi, a nekada se ili sam ili u pratnji supruge pojavljuje na posebnim događajima, kao što je to bila i Met Gala 2017. godine.

Ali i jedno i drugo vole najčešće da uživaju u privatnom životu daleko od očiju javnosti, a on za sebe kaže kako je samo običan otac koji voli da pravi kule od peska sa svojom decom.

Rado će svoje milione dati i mnogobrojnim humanitarnim organizacijama, a jednoj je organizaciji za borbu protiv raka poklonio 6,5 miliona dolara i tom prilikom obrijao glavu.

Poznata lepotica otkrila: Nije lako kada saznate da vaš čovek čeka dete s bivšom! (FOTO)

Njegova supruga takođe se bavi humanitarnim radom, a osim donacija za Haiti 2009. godine, redovno podržava rad UN-a, Svetskog fonda za prirodu, St. Jude Children's Research Hospital, (RED), i St. Francis Food Pantries and Shelters.

Sarađuje s nizom neprofitnih organizacija posebno onima koje pomažu njenom rodnom Brazilu, deo svoje zarade donira i za zaštitu Amazona, a podržava i niz drugih brazilskih organizacija.

Izgleda kako mnogo svog vremena, novca i života posvećuju zdravom načinu života, pa tako uživaju u zdravoj hrani koju im priprema lični kuvar. Izbegavaju šećer i paradajz, namaz od avokada im je prava poslastica.

I deca su na zdravoj dijeti, a hrane se 80 posto povrća. Brejdi prodaje priručnik za ishranu koji je po ceni od 200 dolara rasprodat odah čim je izašao u prodaju.

Po ipak malo skromnijoj ceni, za 20 dolara, prodavao je knjigu The TB12 Method: How to Achieve a Lifetime of Sustained Peak Performance koju su mnogi nazvali "Biblijom sportista".

Ali tu i tamo uživa u nekim slatkišima. Izbegava alkohol, osim u posebnim prilikama poput dočeka Nove godine, a od mamurluka se leči TB12 elektrolitima.

Neverovatna lepota i harizma: U moru doteranih lepotica slavna Brazilka oduševila u običnoj beloj majici i farmerkama! (FOTO)

U tome ga prati i Žizel koja uživa i u domaćoj hrani. Ima i ličnog trenera i zdravstvenog gurua Aleksa Guerera s kojim radi jednom dnevno, a njegovi saveti uključuju i duhovno vođstvo, ishranu, masažu i sl. Žizel se bavi jogom u kojoj joj se nekad priključe i deca.

Po nekad vežba i u Brejdijevoj teretani TB12 u Bostonu, a uživa i u borilačkim sportovima, koji joj jako dobro idu. Zajedno će ponekad zaigrati i američki fudbal u dvorištu. Putuju, pa su tako između ostalog bili u Aziji i Kataru, a Brejdi se oprobao i u hrvanju u Japanu.

Osim povremenih izuzetaka ovaj je par jedan od retkih koji se svojim bogatstvom i luksuzom ne razbacuje, već žive pomalo jednostavnim životom.

Nakon 14 godina Žizel Bundšen napokon otkrila: Ovo je prava istina o raskidu sa Leonardom Dikaprijem! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs