trampov naslednik

Kako živi Trampov najmlađi sin: Otac mu je idol, a majka ga maže kavijarom! (FOTO)

Baron je najmlađe dete predsednika, otac mu je idol, a detalji njegovog detinjstva su... nećete verovati...

Vip priča
18:41h Autor:
Kako živi Trampov najmlađi sin: Otac mu je idol, a majka ga maže kavijarom! (FOTO)
Donald, Melanija i Baron Tramp, Foto: Profimedia

Dok su starija Trampova deca postala tokom godina poznate javne ličnosti, najmlađi sin Baron kao da je još uvek u senci.

11-godišnji sin američkog predsednika prvi put je privukao pažnju javnosti u izbornoj noći kad je Tramp održao pobednički govor, nakon objave rezultata.

Baron je izgledao prilično pospano i nimalo zainteresovan za očev trijumf.

Melanija Tramp neće živeti u Beloj kući: Sa sinom ostaje u Njujorku!

foto: Profimedia

Školovanje za 45.000 dolara

Činjenica je da je za razliku od prethodne, Obamine porodice, Tramp u Belu kuću doveo nešto veću familiju koja broji čak petoro dece iz tri braka. Ivanka, Erik i Donald Džunior, deca su koju je Donald Tramp dobio u braku s Ivankom Zelničkovom, danas poznatijom kao bogatašica Ivana Trump. Ćerku Tifani dobio je sa drugom suprugom Marlom Mejpls, sa kojom je bio u braku šest godina, a Baron, rođen u martu 2006. godine, jedino je dete koje ima sa trećom suprugom Melanijom.

Sve do nedavno Baron je sa majkom Melanijom živeo u penthausu Tramp tornju, na Nujorškoj Petoj Aveniji, dok se Donald Tramp ranije preselio u Belu kuću, nakon što je inaugurisan u predsednika.

Baronovi roditelji venčali su se godinu dana pre njegovog rođenja. Baron i majka Melanija pridružili su se i službeno Trampu u Beloj kući, a tako su odlučili zato da bi Baron mogao u miru dovršiti tekuću školsku godinu u neverovatno skupoj i prestižnoj školi, "Columbia Grammar and Preparatory School".

Prema pisanju "US Weekly", godina dana u toj školi košta neverovatnih 45.000 dolara. Kao što mu je rekla mama Melanija:"Živi dan po dan, uživaj u svom životu i živi život baš kao što ga živim i ja".

Životna priča prve ćerke Amerike: Žena u koju se kune Donald Tramp! (FOTO)

foto: Profimedia

Poseban režim u školi

Ne zna se kako je Baron doživeo ovu veliku promenu u svom životu kada se uselio u Belu kuću, jer je tada bio 10-godišnjak. Teško je poverovati da je bio svestan kakvu je čast doživeo, a verovatno nije previše bio ni svestan promene koja je bila pred njim. Svako ko je pokušao pešice da prođe pored Trampovog tornja u Njujorku dobro zna kakve je glavobolje Njujorčanima zadalo Trampovo proglašenje za predsednika SAD-a.

Slično su se osećali i roditelji čija su deca sa Baronom pohađala "Columbia Grammar and Preparatory School", a Trampova pobeda na izborima zabrinula je još nekoliko ljudi, poput upravnika škole koji je za "Vanity Fair" izjavio:

- Neki roditelji su potpuno izvan sebe i traže dodatnu zaštitu škole, pa nas stalno ispituju šta smo učinili u vezi toga. Neki su bili zabrinuti za sigurnost, drugima je pak išlo na živce što su morali pristati na razne neugodnosti - kao na primer - tokom školskih priredbi kada bi jedan lift bio posebno rezervisan za Melaniju.

Škola je doživela i pravu uzbunu u martu 2017. godine kad su morali primeniti sigurnosnu proceduru jer je nedaleko od škole primećen sumnjivi automobil.

Prema pisanju "The New York Daily Newsa", vojnička torba u izudaranom sivo-plavom kamionetu sa registarskim tablicama iz Indijane okarakterisirana su od strane policije kao "sumnjivi teret", pa je aktivirana antiteroristička jedinica, a u školi je podignut visok stepen pripravnosti. To bi u svakoj školi bio zastrašujući scenario, a naročito u onoj koju pohađa sin predsednika države.

U ovoj kući je rastao Donald Tramp: Kako je sve izgledalo pre 65 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Prvi sin nakon JFK Jr.

Sad kad se Baron konačno preselio u Vašington, postao je prvi dečak koji ima čast šetati dvoranama Bele kuće, prvi put nakon skoro 60 godina. Naime, poslednji američki "prvi sin" koji je tuda šetao pre Barona, bio je sin predsednika Džona F. Kenedija, JFK Džunior. On se u Belu kuću uselio 1961. godine kad je još bio beba.

Baron je svoj prvi ulazak u Belu kuću obeležio na pravi Trampovski način - izašao je iz helikoptera i prošetao se travnjakom u majici s natpisom "The Expert". Kao što bi neko i očekivao od nekog rođenog u porodici biznismena milijardera, izgleda da se i Baron odevnim stilom celog života priprema za veliki uspeh.

Obično nosi odela, pa je tako bilo i kada je imao samo tri godine i kada se pojavio na promociji knjige njegove polusestre Ivanke Trump.

- On nije dete koje nosi trenerke. Njemu je udobno i u odelu - dobro, ne baš svaki dan. Baron baš uživa kada ponekad nosi kravatu poput oca, rekla je tada Melanija kada su ju pitali o njenom sinu, 2013. godine.

Ali nije baš istina da Baron ne voli i udobnost. Ponekad svoju školsku uniformu voli spojiti sa 150 dolara vrednim patikama. Ako vam treba još dokaza da Baron nije tipični 10-godišnjak, evo i jedne priče iz 2013. godine.

Njegova majka Melanija rekla je tada na televiziji kako je Baronu, nakon večernjeg kupanja, premazala celo telo hidratantnom kremom iz sopstvene linije proizvoda, u koju je dodan kavijar.

Mama ga maže s kavijarom

- Miriše vrlo, vrlo sveže. Namazala sam ga celog od glave do pete i svidelo mu se, rekla je.

Nažalost linija za njegu kože "Caviar Complex C6", koju je Melanija pompozno lansirala na tržište, ubrzo je s njega i nestala jer prodaja nije išla najbolje.

To što Baron obožava nositi odela i uživa u mirisu hidratantne kreme sa kavijarom iznenadilo bi svakog osim naravno njegove majke koja ga zove "Mali Donald" ili "Mini Donald".

- On je vrlo oštrouman, vrlo poseban, pametan dečko. Nezavisan je, samouveren i tačno zna šta želi. Ponekad ga zovem "Mali Donald".

Iako je mešavina mene i supruga u izgledu, ali karakter mu je poput Donaldovog, pa ga zato i tako zovem.

Kada je imao pet godina hteo je da bude poput tate - biznismen i golfer. Voli nešto da gradi, a zatim to sruši i onda opet gradi nešto drugo.

- Vrlo je precizan u crtanju. Često putujemo i fotografski pamti sve što vidi.

Ponekad bi nakon putovanja izgradio neku građevinu koju je video ili pak neku koju je sam smislio, opisala je Melanija svog sina jedinca, a to što ga je nazvala "mini Donald" zvučalo je i kao strelica upućena Donaldovom starijem sinu Donaldu Džunioru iz prethodnog braka.

Svet opsednut: Zašto Donald Tramp izbegava da drži Melaniju za ruku? (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Dadilja ili ne?

U septembru 2015. godine intervju za jedan magazin Donald i Melanija tvrdili su da nisu imali nikakvu dadilju koja je pomagala u brizi oko Barona.

- Volim da imam sve pod kontrolom kad je Baron u pitanju. Mislim da je to jako važno za jednog 9-godišnjaka, rekla je tada Melanija.

- Nekoliko dana kasnije Donald Tramp je pak drugim novinama izjavio da zapravo postoji jedna "mlada žena" koja čuva Barona. Ipak i danas opisuje Melaniju kao neverovatno posvećenu i brižnu majku, a da je to tako potvrđuju i mnogi učitelji iz škole koji kažu da Melanija često dolazi po svog sina.

Isti izvor navodi da se Melanija ne oslanja na dadilje u odgajanju svog deteta, pa nikom nije previše jasno na što Tramp misli kad kaže da postoji "mlada žena". U istom razgovoru za jedan porodičan magazin, Melanija je za svog supruga rekla:

- On ne menja pelene i meni to nimalo ne smeta.

Meni je važnije ono što on radi za mene. Važno je dobro upoznati osobu s kojom živiš. A oboje znamo naše uloge. Ne bih želela da on menja pelene ili da uspavljuje Barona jer ja uživam u svakoj minuti dok to radim. Ali to ne znači da Donald nije pažljiv otac na neki svoj način.

Melanija je takođe priznala da Baron obožava da igra golf i uživa u zajedničkim večerama i porodičnom druženju u "Mar-a-Lago" na Floridi, gde imaju kuću za odmor. Neki su komentirali da golf i večera više zvuče kao uspešno potpisivanje poslovnog ugovora nego kao ljubav između oca i sina.

Trenutak koji je promenio sve: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp (VIDEO)

foto: Profimedia

Celi sprat u Tramp tornju

Osim što mu je uzor otac, Baron je očigledno nasledio i dosta od majke.

Prema razgovoru u "GQ"-u Melanija je otkrila da Baron tečno govori slovenski.

Zapravo da razgovara tim jezikom sa njenim roditeljima koji žive u susedstvu Trampovog tornja.

Doduše Melanija je jednom izjavila da je Baron progovorio francuski još sa tri godine, ali je dve godine kasnije rekla da ipak odlično govori dva jezika - slovenski i engleski, ali nije rekla šta je sa francuskim.

Možda ga nije spomenula jer ga još ne govori tečno. Ujedno je ispričala da Baron u Tramp tornju ima jedan celi svoj sprat na čijim zidovima su iscrtani helikopteri i avioni.

- Nije problem ni ako sam želi po zidovima nešto da nacrta jer se to lako preboji svežom bojom, rekla je njegova majka. Naravno uz takve navike, nije ni čudo što nisu sa Baronom žurili u Belu kuću, gde verovatno nema sopstveno krilo, ali mu uprkos tome nije pao životni standard.

Kako su saznali mediji, Bela kuća ima 100 zaposlenih koji tačno znaju sve što voli svaki član Trampove porodice, od hrane, užine, pa sve do ličnih stvari. Sve te sitnice čuvaju se negde u nekom frižideru ili špajzu i čekaju trenutak kada će se doneti pred naručitelja.

Saznalo se tako da je Baron dobio sa useljenjem i novog kućnog ljubimca, omiljenog psa Patona koji se uselio u novi dom isto kada i Baron. Pas je trebalo da posluži kao sredstvo ukoliko Barona uhvati nostalgija za starim domom, pa je novi mali prijatelj trebalo da bude tu da ga uteši.

U razgovoru za jednu televiziju 2016. godine, Melanija je rekla da se nada da će uspeti Barona da zaštititi od javnosti što je više moguće.

-Održavam ga u ravnoteži i - detinjstvo treba da je što više normalno i želim da uživa u svojoj školi i sportovima. Odličan je atletičar i on mi je najvažniji.

Kako su se upoznali Melanija i Donald Tramp: Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani! (FOTO)

foto: Profimedia

U biskupskoj školi

Iako su se od tada preselili u Vašington, verovatno se njeno mišljenje nije puno promenilo. .. Samo nekoliko nedelja pre nego što su se Melanija i Baron preselili u Vašington, Prva dama je izjavila da je njena porodica odlučila gde će Baron nastaviti školovanje.

Izbor je pao na biskupsku školu "St. Andrew's Episcopal School u Potomacu", u kojoj godina školovanja košta oko 40.000 dolara. Osim prestižnog ugleda škole - može se reći da skoro svi koji ovde maturiraju nastavljaju visoko obrazovanje jer "St. Andrew's" ima biblioteku na dva sprata sa više od 14.000 knjiga.

Osim toga tu su i dve biblioteke sa audiovizualnim učionicama i višenamenska dvorana za pozorište, zbor ili ručak koji ima i pozornicu, lajt šou i profesionalni razglas. Tu su i dva studija likovnih umetnosti, peći za keramičku obradu, dva košarkaška igrališta u punoj veličini, teretanu, plesni studio i dva profesionalna terena za softbol i fudbal.

Ako bude vredan, Baron bi mogao završiti kao i njegov otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs