saznajte više

Poznata lepotica otkrila: Nije lako kada saznate da vaš čovek čeka dete s bivšom! (FOTO)

Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu Žizel Bundšen prvi put je progovorila o tome kako joj se svet srušio kada je saznala da njen sadašnji suprug Tom Brejdi očekuje dete sa bivšom devojkom.

Vip priča
18:39h Autor:
Poznata lepotica otkrila: Nije lako kada saznate da vaš čovek čeka dete s bivšom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Brejdi i Žizel danas imaju srećan brak i dvoje dece, ali na početku njihove ljubavi nisu sve stvari bile idealne. Sportista Tom Brejdi bio je u vezi sa Bridžet Mojnahan u period od 2004. do 2006. godine. "Nakon dva meseca veze sa Tomom saznala sam da očekuje dete sa bivšom devojkom. Već sutradan sve novine su pisale o tome. Tada mi se svet preokrenuo", napisala je manekenka u svojoj knjizi "Lessons: My Path To A Meaningful Life". Bridžet je ostala u drugom stanju s Brejdijem krajem novembra ili početkom decembra 2006. godine, a Žizel je Brejdija upoznala na sastanku naslepo upravo u decembru te iste godine.

Uprkos svemu, manekenka nije napustila Toma u to vreme, jer kako kaže, tada mu je bilo potrebno najviše ljubavi i podrške. Danas Tomov sin Džek iz prethodne veze ima 11 godina i često je deo njihove porodice, što se može videti na njihovim privatnim fotografijama. Žizel kaže da ih je Džekovo rođenje inspirisalo da brzo zasnuju porodicu i obogate je novim članovima. Par danas ima osmogodišnjeg sina Bendžamina i petogodišnju ćerku Vivijen.

Žizel Bundšen razmišljala o samoubistvu: Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs