obavezno pročitajte

Predrag Ejdus o ženi sa kojom je proveo 43 godine: Bio je ponosan što je osvojio jednu od najlepših žena Beograda!

Poznati srpski glumac Predrag Ejdus preminuo je posle duže bolesti u 72. godini.

Vip priča
19:19h Autor:
Predrag Ejdus o ženi sa kojom je proveo 43 godine: Bio je ponosan što je osvojio jednu od najlepših žena Beograda!
Predrag Ejdus, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Predrag je bio u braku sa scenografom i arhitektom Milicom Ejdus više od 40 godina iz kojeg ima ćerku Vanju i sina Filipa.

Glumac je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio kako je upoznao svoju suprugu i kako je njihovaljubavna priča počela.

– Primetio sam je mnogo pre nego što sam je upoznao. Stanovao sam kod Pravnog fakulteta, a ona je tuda svakodnevno prolazila sa drugaricama na putu do Arhitektonskog fakulteta. I stvarno je bila prelepa, pa su je primetili pa su je primetili i svi drugi, ne samo ja. Mi smo u to doba bili klinci, one su već bile studentkinje, a mi gimnazijalci. Nisam ni sanjao da će biti moja. Kasnije smo se upoznali i sve je imalo prirodan put, pa je tako došlo i do našeg zbližavanja i braka. Venčali smo se kada sam se vratio iz vojske 1975. godine i naravno da sam bio ponosan na suprugu, ali i na sebe što sam uspeo da osvojim jednu od najlepših žena Beograda – rekao je glumac svojevremeno.

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Mnogo godina kasnije, kada su ga pitali kako su on i Milica uspeli da sačuvaju brak, imao je krajnje jednostavno objašnjenje koje bi možda svi trebalo da poslušamo:

“U braku mora da ima razumevanja, a po svemu sudeći supruga ga je imala za mene kao i ja za nju. Ne postoji idealan brak, ali mi smo se venčali i dobili decu iz ljubavi, bavili se sličnim profesijama i verujem da smo zbog toga uspeli. Imali smo slične ideje kako da vaspitavamo decu, pa ih tako nikada nismo lagali, čak i kada se govorilo o neprijatnim istinama. Posle svega, zapitam se da li je moguće da smo tako dugo zajedno i poželim da i sebi i njoj dodelim medalju. Ipak, znam da bi ona više volela lep prsten, što planiram da joj kupim za godišnjicu”, ispričao je Ejdus 2009. godine.

Tada sam razmišljao da je bolje da sam umro: Životna priča Predraga Ejdusa! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs