Najnovija optužba

Slavni glumac ponovo u centru skandala: Kevin Spejsi optužen za seksualno uznemiravanje!

Masažer je podneo tužbu protiv Oskarovca za seksualno uznemiravanje

Šuška se
17:08h Autor:
Slavni glumac ponovo u centru skandala: Kevin Spejsi optužen za seksualno uznemiravanje!
Foto: AP

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi našao se u centru skandala jer ga je anonimni masažer optužio za seksualno uznemiravanje, a incident se dogodio 2016.godine.

Naime, masažer koji je želeo da ostane anoniman, prošle nedelje tužio je osramljenog glumca, navodeći kako je bio unajmljen od strane muškaca u Spejsijevo ime da održi masažu.

Kada je stigao u Spejsijevu kuću u Malibuu, glumac mu je rekao da ide u sobu na spratu, gde je postavio sto za masažu.

Skandal trese Holivud: Glumac optužen da je zlostavljao dečaka, pa izjavio da je gej! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon presvlačenja, Spejsi se vratio u sobu i rekao terapeutu kako ima bol u delu prepona. Prema navodima, glumac je lego na leđa, iako mu je rečeno da legne potrbuške, i dok mu je masažer masirao noge, glumac ga je nasilno uhvatio za ruku, i naveo ga da mu masira donji deo.

Masažer se usprotivio i rekao kako je profesionalac koji zarađuje za život, i kako ima sina. Kevin je nastavio sa napadima, i terapeut se jedva oslobodio Spejsija, a zatim pobegao iz kuće.

Inače, ova tužba je poslednja u nizu tužbi vezanih za seksualno uznemiravanje za Spejsija. Glumac je optužen od strane brojnih muškaraca za seksualno uzmnemiravanje i napad.

Prošlog oktobra, glumac Entoni Rep optužio ga je za seksualno uzmnemiravanje za incident koje se desilo 1986. godine, kada je Entoni imao 14, a Kevin 26 godina.

Teške optužbe brata slavnog glumca: Kevin je gori od našeg oca naciste koji me je zlostavljao! (FOTO, VIDEO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs