dve prve dame

Ljubomorna Melanija se okomila na Trampovu bivšu ženu: Želim da pomažem deci, a ne da prodajem knjige! (FOTO)

Nije joj se svidelo šta Ivana priča dok promoviše svoju novu knjigu...

Vip priča
19:31h Autor:
Ljubomorna Melanija se okomila na Trampovu bivšu ženu: Želim da pomažem deci, a ne da prodajem knjige! (FOTO)
Ivana i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Ivana Tramp (68), prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa, ovih je dana izdala svoje memoare, a u sklopu promocije je gostovala i u brojnim tv emisijama.

Nekadašnji model i uspešna poslovna žena koja je u braku sa Donaldom bila od 1977. do 1992. pojavila se u uspešnoj jutarnjoj emisiji ABC-a kako bi reklamirala svoju novu knjigu "Raising Trump".

Ivana još ima uticaj na Donalda - Imam direktan broj Bele kuće, ali ne želim da ga zovem jer je Melanija tamo. Ne želim biti uzrok svađa ili ljubomore zato što sam prva Donaldova žena - rekla je.

Ivana Tramp piše knjigu: Isplivaće mnoge tajne čuvene porodice! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali, čini se kako se njena samopromocija nije svidela svima, posebno Donaldovoj sadašnjoj ženi, Slovenki Melaniji.

Naime, Ivana je u šali rekla kako je ona "prva dama", a Melaniji ta šala ipak nije "sela". Ona je, kao treća Trampova supruga i trenutna prva dama SAD-a preko svog PR-a Stefani Grišam, u javnost kao reakciju na emisiju pustila objavu u kojoj piše kako je "Počastvovana svojom ulogom prve dame".

Osim toga, u izjavi za javnost se navodi kako Melanija namerava iskoristiti svoju titulu kako bi "pomagala deci, a ne prodavati knjige", što je očigledna reakcija na Ivanu Tramp.

Ivanka Tramp nije baš svetica: Skandal iz mladosti kojeg bi sada najradije izbrisala!

foto: Profimedia

Ivana, majka Ivanke Tramp, u emisiji je rekla kako čuje sa svojim bivšim mužem svakih 14 dana, prenosi Independent. - Ponekad mu kažem da ne govori toliko puno, ali drago mi je da koristi Tviter gde se može obraćati onima koji ga podržavaju direktno - izjavila je.

Donald je silovao Ivanu?

Tokom njihovog razvoda, Ivana je optužila sadašnjeg predsednika rekavši kako ju je silovao tri godine ranije. Ali, nakon toga je razjasnila stvar rekavši da to nije mislila u "bukvalnom ili kriminalnom smislu". Optužba, koju je Tramp izrekao, spominje se i u knjizi iz 1993. godine "Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J Trump", koju je napisao Hari Hrt III.

- Tokom izjave koju sam dala u našoj brakorazvodnoj parnici, izjavila sam kako me je moj muž silovao. Želim dodati kako smo jednom prilikom 1989. godine imali bračni odnos u kojem se on ponašao potpuno drugačije od onog kako se ponašao prema meni tokom našeg braka. Kao žena, osećala se povređeno i napadnuto, jer ljubavi i nežnosti koju mi je inače izražavao nije bilo. Na to sam mislila kad sam rekla silovao, a ne na bukvalan čin - nevešto je objasnila Ivana. Ona se od njega razvela kada je otkrivena njegova afera sa Marlom Mejpls, koja mu je postala druga supruga.

Sa Melanijom se, pak, oženio 2005. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs