53. Super Boul

Neverovatna lepota i harizma: U moru doteranih lepotica slavna Brazilka oduševila u običnoj beloj majici i farmerkama! (FOTO)

Toma Brejdija, koji je slavio u finalu, s tribina je podržala i supruga

Moda
Autor:
Neverovatna lepota i harizma: U moru doteranih lepotica slavna Brazilka oduševila u običnoj beloj majici i farmerkama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na prepunom stadionu u Atlanti odigrano je finale 53. Super Boula koje je ušlo u istoriju kao završna utakmica s dosad najmanjim brojem zabeleženih poena u američkom fudbalu.

Nakon 14 godina Žizel Bundšen napokon otkrila: Ovo je prava istina o raskidu sa Leonardom Dikaprijem! (FOTO)

foto: Profimedia

Toma Brejdija, koji je slavio u finalu, s tribina je podržala i supruga, lepa Žizel Bundšen. Opšte je poznato da supruge sportista na Super Boulu posebnu pažnju posvećuju doterivanju kako bi zablistale u najboljem svetlu kada ih kamera zumira u masi, no lepa Brazilka ponovo je dokazala da žena može da izgleda kao milion dolara i bez puno šminke ili luksuzne odeće.

Trenutak kada je presekla: Žizel Bundšen otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele!

foto: Profimedia

Slavni supermodel plenla je pažnju u običnoj beloj majici dugih rukava i plavim farmerkama, kao da se uputila u prodavnicu po namirnice ili u šetnju s psom, a ne na najgledaniji sportski događaj u zemlji. S minimalno šminke na licu i s ležernim talasima u kosi 38-godišnja manekenka izgledala je toliko nenametljivo lepo i negovano dok je na terenu slavila pobedu svoga supruga.

Žizel Bundšen otvorila dušu: Plakala sam i htela da pobegnem sa piste!

foto: Profimedia

Slavlju je prisustvovalo i njihovo dvoje dece, devetogodišnji Bendžamin i šestogodišnja Vivijan Lejk Brejdi koja je iz tatinog naručja oduševljeno mahala publici.

Bundšen i Brejdi započeli su svoju vezu u decembru 2006, a u februaru 2009. par je svoju vezu okrunio brakom u krugu najbližih u Santa Monici.

Žizel Bundšen razmišljala o samoubistvu: Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs