Ovo ne bi svako mogao

Tajna izgleda Viktorije Bekam: Ovako joj počinje svaki dan! (FOTO)

Bivša Spajsica Viktorija Bekam, uspešna dizajnerka i majka četvoro dece, svoju vitku figuru duguje žestokom vežbanju i posebnom režimu ishrane

Star look
17:48h Autor:
Tajna izgleda Viktorije Bekam: Ovako joj počinje svaki dan! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Supruga Dejvida Bekama zna da se za lepotu treba žrtvovati, pa joj nije teško da ustane u cik zore kako bi ostala u top formi.

Pre devet sati, slavna Britanka koja je najavila kako će uskoro lansirati sopstvenu liniju proizvoda za lepotu, osim obaveza oko dece, pre nego što ode u kancelariju, stigne da uradi dva treninga.

Za Sandej Tajms, Viktorija je otkrila kako izgleda njeno jutro.

Ni skupi preparati niti botoks: Viktorija Bekam podelila sa ženama tajnu svoje zategnute kože! (FOTO)

foto: Profimedia

'Svaki dan ustajem u 6 sati, a pre nego se deca probude vežbam sat vremena u teretani. Kad se probude, doručkujemo i zatim ih Dejvid i ja vozimo u školu', kaže Viktorija koja pre nego krene na posao, vežba još jedan sat u teretani.

'Da, vrlo sam disciplinovana, jednostavno moram da bude', kaže gospođa Bekam koja ističe kako joj je to vreme u teretani vrlo bitno jer je to jedino vreme koje ima samo za sebe tokom dana.

'Tamo imam svoj mir, niko ne ulazi niti mi dolazi sa laptopom', sme se Viktorija dodajući da joj se ponekad čini da ako samo malo duže ostane u kući, neko će je ometati u nameri u provede nešto kvalitetnog vremena sama sa sobom.

Inače, Viktorija i Dejvid vjenčali su se 4. jula 1999. u dvorcu Lutrelstaun okruženog s 2,2 hektara zelenih površina u Irskoj, a usprkos brojnim preprekama, poput afere s Rebekom Lus 2004. koju Dejvid nije nikad priznao, još uvek su zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs