Spremna za novi početak

Bekamovi se definitivno razvode: Zbog jednog detalja svetski mediji bruje o kraju ljubavi! (FOTO)

Bivša spajsica, a danas uspešna modna dizajnerka, leđa bez tetovaže je pokazala u ponedeljak na dodeli nagrada British Fashion Awards

Vip priča
Autor:
Bekamovi se definitivno razvode: Zbog jednog detalja svetski mediji bruje o kraju ljubavi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bračni par Bekam poznat je po brojnim tetovažama koje krase njihova tela, no bivša spajsica broji i sve više tetovaža zbog kojih se danas srami i koje laserskim tretmanima pokušava da ukloni. Poslednja u nizu je ona s vrata koju je posvetila suprugu Dejvidu.

Natpis na hebrejskom "Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni" Viktorija je nekada ponosno isticala na svom vratu, ali tetovaža posvećena suprugu Dejvidu jedna je iz zbirke onih kojih se Viktorija poslednjih godina srami.

Britanske modne nagrade: Najlepša izdanja sa crvenog tepiha!

foto: Profimedia

Nakon niza laserskih tretmana, s kojima je Viktorija navodno započela još 2015. godine, na leđima joj je hebrejski napis ostao samo u bledim tragovima.

Bivša spajsica, a danas uspešna modna dizajnerka, leđa bez tetovaže je pokazala u ponedeljak na dodeli nagrada British Fashion Awards.

Nominovana u prestižnoj kategoriji "Najbolji dizajner ženske mode", Viktorija je na svečanost dodele došla u minimalističkoj haljini zanimljivih bretela i golih leđa, koju je sama dizajnirala.

Iznenađenje na dodeli modnih nagrada: Trudna Megan prekršila kraljičino važno pravilo! (FOTO)

foto: Profimedia

Društvo na crvenom tepihu Rojal Albert Hola Viktoriji su pravili Dejvid i 19-godišnji sin Bruklin, ali uprkos snažnoj podršci porodice, nagrada u kategoriji "Najbolji dizajner ženske mode" joj je izmakla.

Iako za tetovažu posvećenu Dejvidu više nema mesta na njenom vratu, Viktorija je izgledala vrlo zadovoljno u društvu supruga, a odlazeći na ekskluzivnu zabavu nakon svečanosti dodele, par se držao za ruke.

Ovakvu je retko viđamo: Hrabro izdanje Viktorije Bekam! (FOTO)

foto: Profimedia

Hebrejski natpis nije jedina tetovaža koju je Viktorija uklonila u poslednje vreme, pa su s njenih ručnih zglobova još pre nestali datum obnove njihovih venčanih zaveta i latinski napis "opet iz početka" koji je tetovirala kad se porodica Bekam 2007. godine, zbog Dejvidovog angažmana u fudbalskom klubu LA Galaksi, odselila u SAD.

Iako bi moglo da se pomisli da je Viktorija svojih tetovaža vezanih za supruga Dejvida počela da se stidi zbog njegove ljubavne afere, prema izvoru bliskom paru neprijatnost je počela da oseća 2015. godine, verovatno jer su joj postale neugledne i upadljive.

Međutim kako su primetili u Dejli Mejlu, iznenađuje je da se tako olako rešila onih koje su joj u prošlosti imale tako sentimentalno značenje.

Samo ovako se pravilno kombinuje leopard desen: Savršen zimski stil Viktorije Bekam! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs