Daleko od glamura

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Vozi se gradskim prevozom, sama odgaja ćerku! (FOTO)

Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom devojčicom

Vip priča 26.06.2018. - 16:03h Autor: tportal.hr
Foto: Profimedia

Merjem Uzerli, zvezda megapopularne serije "Sulejman Veličanstveni", koja je "oživeja" sultaniju Hurem, jedna je od najpopularnijih turskih glumica. Van filmskih studija i mimo glamura koji se veže za njenu profesiju, lepa Turkinja nemačkog poretla živi veoma običan život.

 

Potpuno prirodna: Ovako izgleda supruga Bali Bega bez šminke! (FOTO)

Ćerku Laru odgaja sama, a sa svojim obožavateljima rado deli svaki važan događaj iz privatnog života. Tokom trudnoće glumica je prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, pa je morala da se leči. Upravo je njeno teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kog je napustila snimanje serije "Sulejman Veličanstveni" u kojoj je domaća publika upoznala. Nakon brojnih svađa i maltretiranja tadašnjeg partnera Kana Atesa pokušala je da se ubije. Danas je sve to iza nje i uprkos velikoj slavi koju je stekla pokazuje koliko je jedna obična i normalna mlada žena.

 

Sultanija Hurem obezbedila ćerku: Vrtoglava cifra na bankovnom računu!

Merjem Uzerli i njena Lara uigran su tandem. Nakon što je popularna glumica nedavno pokorila crvene tepihe u Kanu, u trenutku se vratila svom jednostavnijem i srećnijem svetu. Imala je nekoliko prolaznih ljubavnih veza, ali se čini da je najčvršća veza u njenom životu upravo ova koju ima sa svojom princezom koja joj je protekle četiri godine donela potpuno ispunjenje i sreću.

 

Istorijska tajna o Hurem: Šta je sve radila opasna crvenokosa žena?

"U stvarnosti sam normalna, kao i svaka žena na ovoj planeti. Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom devojčicom", izjavila je.

 

Merjem Uzerli na crvenom tepihu poput sultanije Hurem: 3 neodoljive kombinacije lepe turske glumice! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...