Odlučila da promeni život

Nakon 3 propala braka sreću pronašla sa Beograđankom: Holivudska zvezda u vezi sa srpskom stilistkinjom! (FOTO)

Ipak, da je zaljubljena krenuli su da pišu srpski tabloidi još pre dve godine, a sve se potvrdilo prošlog leta kada je holivudska glumica stigla u Beograd u posetu svojoj navodnoj devojci

Ljubav i zavođenje
Autor:
Nakon 3 propala braka sreću pronašla sa Beograđankom: Holivudska zvezda u vezi sa srpskom stilistkinjom! (FOTO)
Foto: Profimedia

O njihovoj vezi srpski mediji su počeli da pišu pre dve godine, ali i prošlog leta kada je upravo zbog Maše Mandžuke holivudska glumica stigla u Beograd. Američki mediji su tek sada "zagrebali ispod površine" i raspisali se o vezi holivudske glumice i srpske stilistkinje.

Iza sebe ima tri braka, s Fredijem Murom, potom s Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke i na kraju mlađanim Eštonom Kučerom. Nakon što se razvela od zvezde serije "Lude 70-e", o ljubavnom životu Demi Mur malo se zna.

Demi Mur napokon otkrila zašto se razvela od Brusa Vilisa: Ljubomora je presudila! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, da je zaljubljena krenuli su da pišu srpski tabloidi još pre dve godine, a sve se potvrdilo prošlog leta kada je holivudska glumica stigla u Beograd u posetu svojoj navodnoj devojci.

Za njih su godine samo broj: Ovih 9 poznatih dama izgledaju nikad lepše, evo u čemu je tajna!

foto: Profimedia

O vezi sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom američki mediji su se tek sada raspisali, očigledno kada je veza postala itekako ozbiljna. Maša je odavno upoznala, čak se i dobro slaže, sa sve tri ćerke Demi Mur, a sama glumica navodno pomaže svojoj devojci oko odgajanja njene dvogodišnje ćerkice s kojom su već snimljene zajedno u šetnji.

Mila Kunis otvorila dušu: Glumica progovorila o raskidu sa Mekoli Kalkinom, ali i razvodu Eštona i Demi Mur!

foto: Profimedia

Šuška se i kako se u automobilu Demi Mur nalazi čak i sedište za Mašinu dvogodišnju ćerku, a isti izvori navode i kako je beogradska stilistkinja prošli Božić provela sa Demi, njenim ćerkama i bivšim suprugom Brusom Vilisom. Slavna holivudska glumica još uvek nije službeno potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom.

Životna priča Eštona Kučera: Zbog brata hteo da se ubije, smrt jedne devojke ne može da preboli!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs