Šta mislite?

Idealni braćni partneri: Sa ovim astro znakovima vas očekuje dug i srećan život!

Hoće li vaša veza da potraje ili je reč samo o prolaznoj avanturi, dosta zavisi i od horoskopskog znaka

Ljubav i zavođenje
14:59h Autor:
Idealni braćni partneri: Sa ovim astro znakovima vas očekuje dug i srećan život!
Foto: Shutterstock

Za razliku od Škorpija i Blizanaca koji su rođeni avanturisti, sledeća četiri horoskopska znaka sanjaju o srećnom i dugom braku.

Devica

Device su osobe koje su svesne količine truda koji je potrebno uložiti u vezu i brak kako bi bili uspešni. Njihova visoka inteligencija uvek je prednost u rešavanju problema, a zbog njihove neposrednosti, nećete moći dugo da krijete problem koji vas muči jer će ga Device izvući iz vas.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage važe za najstrpljivije. Vrlo su zrele i odgovorne i nikada im nije teško da se potrude se oko važnih stvari. Vage su vrlo smirene osobe koje sve probleme rešavaju uz puno ljubavi i pažnje, što njihovim partnerima pruža sigurnost i smirenost.

Kako se ponašaju horoskopski znaci u lošoj vezi? Blizanci plaču, Lavovi su agresivni!

foto: Profimedia

Bik

Bikovi uvek održe svoju reč, vrlo su pouzdani i nikada vas neće razočarati obavljenim poslom. Njihova velika prednost je upornost i činjenica da vam nikada neće dopustiti da prespavate problem, već će insistirati na tome da ga odmah rešite.

Rak

Kod Rakova je saosećajnost izraženija nego kod bilo kog drugog znaka. Izuzetno su brižni i jako će paziti da vas ne povrede. Njihov veliki strah je da će završiti sami pa će, kada uđu u srećnu vezu, učiniti sve da ona opstane.

Ljubavni horoskop za 2019: Godina velikih i nezaboravnih dešavanja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs