Pogledajte

Potpuno prirodna: Ovako izgleda supruga Bali Bega bez šminke! (FOTO)

Jedna je od žena današnjice koja ističe da je lepota duše najvažnija za sjaj u očima, za spoljašnju lepotu

Star look
18:31h Autor:
Potpuno prirodna: Ovako izgleda supruga Bali Bega bez šminke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Turska glumica Fahrije Evdžen pre godinu zauvek je zarobila srce jednog od najpoznatijih turskih lepotana, glumca Buraka Ozčivita, važi za lepoticu bez mane. I dok se na malim ekranima, kao i na društvenim događajima, može videti uvek besprekorno našminkana, ona za medije uvek govori da se privatno šminka minimalno.

Na svom Instagram profilu napokon objavila i fotografiju na kojoj na licu nema baš ni trunčice šminke i zaslužila gotovo 750.000 lajkova i 9.500 komentara, pozitivnih. Jedna je od žena današnjice koja ističe da je lepota duše najvažnija za sjaj u očima, za spoljašnju lepotu. Njena slava, slava njenog supruga, ali i to isticanje jednostavnosti života doneli su joj 7,4 miliona pratioca na Instagramu. Tu je njen suprug ipak nešto popularniji, s njih čak 11,5 miliona!

Za Buraka Ozčivita se udala 29. juna prošle godine u palati Sait Halim Paša Jalisi, drevnom zdanju na evropskoj obali Bosfora u istanbulskoj opštini Sarije. Nakon svadbe nestali su od svetala reflektora i skrivali se, samo njih dvoje, na plažama Maldiva. Uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka, a njihove zajedničke fotografije govore da žive bajku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs