pogledajte

Egzotična destinacija: Bali-beg putovanjem iz snova ućutkao glasine o razvodu! (FOTO)

Poznati par otputovao je u južnu Afriku i svima dokazao da nema govora o raskidu

Vip priča
Autor:
Egzotična destinacija: Bali-beg putovanjem iz snova ućutkao glasine o razvodu! (FOTO)
Bali Beg, Foto: Profimedia

Zgodni turski glumac Burak Ozdživit, poznatiji kao dominantni zavodnik Bali-beg u turskoj seriji 'Sulejman veličastveni', na društvenim mrežama hvali se putovanjem u Afriku na kojem uživa sa svojom suprugom Fahrije Evdžen.

Nakon što su se smirile glasine oko potencijalnog razvoda poznatog para, odlučili su se na relaksaciju i obnavljanje strasti putovanjem u južnu Afriku.

Sudeći po fotografijama koje lijepa Fahrije objavljuje na svom Instagramu, možemo suditi da par zaista uživa u svim čarima koje Afrika pruža. Osim što istražuju sve lepote šarenog Kejp Tauna idealnog za Fahrijin Instagram, opuštaju se u rezervatima životinja mazeći usnulog leoparda, otkrivaju skrivene plaže i uživaju u zabavnom parku.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Iako je početkom marta bilo spekulacija o aferi s kolegicom i rumunskom pevačicom Inom, čini se kako je Fehrija ipak prešla preko svega i dokazala celom svetu da krize nije ni bilo. Par je imao bajkovito i raskošno venčanje u Istanbulu u aprilu 2017., nakon čega su požurili na medeni mesec na Maldive, a danas uživaju na novim putovanjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs