pogledajte

Merjem Uzerli na crvenom tepihu poput sultanije Hurem: 3 neodoljive kombinacije lepe turske glumice! (FOTO)

Uloga sultanije Hurem obeležila ju je za celi život, a ona je upravo iz nje crpila inspiraciju za odevne kombinacije na crvenom tepihu

Star look
Autor:
Merjem Uzerli na crvenom tepihu poput sultanije Hurem: 3 neodoljive kombinacije lepe turske glumice! (FOTO)
Merjem Uzerli, Foto: Profiemdia

Glumica Merjem Uzerli, baš kao i lik sultanije Hurem koji ju je vinuo u visine, na crvenom tepihu svojim izgledom je ukrala svu pažnju i poglede. Lepa glumica trenutno uživa na popularnom Kanskom festivalu gde s kolegama i prijateljima koristi sve njegove pogodosnoti, a na crvenom tepihu osvaja pravim "sultanijskim" izdanjem.

Merjem Uzerli o najtežem periodu u životu: Bila sam potpuno luda, isekla sam ruke, krv je bila svuda! (FOTO)

Tako je sinoć, takođe u Kanu, prisustvovala i zabavi "Fashion For Relief" koju je organizovala slavna manekenka Naomi Kembel. Za tu priliku, Merjem je odlučila da se uvuče u čipkastu toaletu pastelno-pepermint boje koja je njenojj figuri izrazito laskala pa su retki bili oni koji se nisu okrenuli za zgodnom glumicom. Osim što je ukrala pažnju na Naominoj zabavi, Merjem je svojim izborom haljine neverovatno podsetila na modernu verziju sultanije Hurem i tako "pokupila" samo komplimente.

foto: Profimedia

Takođe, na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se u ružičastoj haljini s resicama i šljokicama koja je ocrtala njenu zavidnu liniju i obline, a boja je istakla njen ten i zelene oči. Očigledno da je da Merjem radila na svom telu jer je za vreme snimanja turske sapunice imala više kilograma, a sada kada se dovela na željenu kilažu, čini se kako njenim modnim uspesima neće biti kraja.

To je dokazala i trećom kombinacijom u kojoj je osvanula na Kanskom festivalu, a reč je o pripijenoj, dugoj crnoj haljini s čipkastim detaljima koja je svojom jednostavnošću okrunila poznatu glumicu elegancijom i glamurom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs