šokantno!

Merjem Uzerli o najtežem periodu u životu: Bila sam potpuno luda, isekla sam ruke, krv je bila svuda! (FOTO)

Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila, otkriva glumica

Vip priča 06.02.2018. - 20:22h Autor: tracara.com
Merjem Uzerli, Foto: Profiemdia

Merjem Uzerli, čuvena glumica turskog i nemačkog porekla poznata po ulozi u Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, otkrila je da je, tokom snimanja serije prolazila kroz najteži period u životu.

 

Ranije je govorila o želji bivšeg verenika da abortira njihovo dete, koje je na kraju sama rodila. Težak period u privatnom životu koji je usledio nakon odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko ćerke, odrazio se i na njen posao.

 

“U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše”,rekla je ona.

 

Sultanija Hurem bez trunke šminke: Ovako zaista izgleda Merjem Uzerli! (FOTO)

“Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija”, dodala je bila Merjem, koja je iz serije na kraju otišla.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...