Unuka princeze Jelisavete

Ćerka Katarine Oksenberg u kandžama sekte: Izgubila sam dete i uradiću šta god je potrebno da je vratim! (FOTO)

Zvezda serije Dinastija i kćerka srpske princeze Jelisavete, Katarina Oksenberg, svim silama trudi se da izvuče 26-godišnju kćerku Indiju iz ruku kontroverzne grupe koja joj je navodno isprala mozak...

Vip roditelji
13:31h Autor:
Ćerka Katarine Oksenberg u kandžama sekte: Izgubila sam dete i uradiću šta god je potrebno da je vratim! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica je 2011. godine ćerku prijavila na program za samopoboljšanje pod imenom NEXIUM (Nxivm), koji je za cilj imao da unapredi odnose između majke i ćerke.

Ova grupa postoji više od 20 godina, tokom kojih je kroz nju prošlo preko 16.000 članova. Oni su platili 3.400 dolara za radionice na kojima im se obraćao lider kulta Kit Ranier, koga polaznici moraju da zovu Vanguard.

Polaznici navodno otkrivaju sebe i tako se razvijaju.

Nikad viđene fotografije: Srpska princeza (54) u bikiniju! (FOTO)

foto: Profimedia

Oksenbergova je smatrala ovaj program “čudnim i jezivim” no ćerka koju opisuje kao “najslađe i najlakše od sve njene dece” bila je zainteresovana.

Narednih godina, uzela je aktivno učešće u organizaciji, trošeći sve više novca na “seminare”, regrutujući prijatelje. Istovremeno je trošila nasledstvo, priča njena majka. Ipak, ona nije smatrala da je Indijino učešće u ovoj organizaciji sumnjivo, sve dok nije srela prijateljicu Boni Piz, koja je ovu sektu napustila u aprilu.

Lepa ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević: Upoznajte Katarinu Oksenberg! (FOTO)​​​​​​​

Ona joj je ispričala da je Nxivm “tajno sestrinstvo” u kome žene imaju status seksualnih robova. Ovo je šokiralo Katarinu, koja je odmah zakazala susret sa ćerkom. Kada se India pojavila na njenim vratima, njen izgled je bio šokantan.

“Rekla mi je da joj kosa opada i da nije imala menstruaciju godinu dana. Bila je premršava, ali mi je rekla da ne treba da brinem i od tad mi se ne javlja,” govori očajna Katarina i dodaje da je jednom prilikom ćerka rekla da neće jesti tri dana je mora da se očisti od grehova, a inače ne sme da jede više od 800 kalorija dnevno.

Životna priča Jelisavete Karađorđević: Srbija je prezrela, preživela pravu golgotu!​​​​​​​

Zbog svega toga, Oksenbergova ​​​​​​​se sada obratila medijima. “Bespomoćna sam. Izgubila sam dete i uradiću šta god je potrebno da je vratim.”

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs