pogledajte

Izgleda neverovatno dobro: Kristi Brinkli proslavila 64. rođendan i otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)

Supermodel 80-ih Kristi Brinkli proslavila je u društvu porodice i prijatelja 64. rođendan. Plavokosa lepotica i dalje osvaja bezvremenskom lepotom, a svojim bi izgledom mogla da postidi i dvostruko mlađe kolegice

Star look
22:21h Autor:
Izgleda neverovatno dobro: Kristi Brinkli proslavila 64. rođendan i otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)
Kristi Brinkli, Foto: Profimedia

Slavna lepotica Kristi Brinkli, koja svakim novim pojavljivanjem oduševi neverovatno dobrim izgledom, ovih dana se hvali velikom proslavom 64. rođendana koji joj je organizovala njena porodica i najbolji prijatelji u luksuznom stanu na Menhetnu.

Nekadašnja manekenka i supermodel, kao i uvek, i za ovu je priliku bila sjajno odevena, a zablistala je u šljokičastom kombinezonu Stele Mekartni, koji je istakao njenu vitku liniju, na kojoj joj zavide i mlađe kolegice.

Lepa plavuša uvek je isticala kako su za njen dobar izgled zaslužni zdrav način života, dobra ishrana, mnogo sna i pozitivan stav. Isto tako nije krila da se podvrgnula nekim tretmanima pomlađivanja, ali sada je otkrila koji je pravi razlog njenog mladalačkog izgleda.

"Moja fontana mladosti. Oni me održavaju mladom u srcu", napisala je slavljenica ispod fotografije sa svoje troje dece, 32-godišnjom ćerkom Aleksom Rej, 22-godišnjim sinom Džekom i 19-godišnjom Sejlor Lijem, koja najviše i liči na nju.

Zanosna lepotica kojoj su na slavlje došli mnogi dobri prijatelji pritom nije krila sreću i veselje. Uživala je u dobroj hrani, piću i atmosferi, a onda je održala i govor.

Popela se na kauč i poručila: "Samo da vam svima dam mali savet, 64. će doći pre nego što mislite. Zato živite svaki dan kao da vam je poslednji."

Telo kao na početku karijere: Slavna manekenka i u 54. godini izgleda neverovatno! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs