godine joj ne mogu ništa

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

63-godišnja manekenka se može pohvaliti izgledom dvadesetogodišnjakinje

Vip priča
18:43h Autor:
Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli
Foto: Profimedia

Ova 63-godišnja dama izgleda kao da joj godine ne mogu ništa, a tajna se krije u njenoj specifičnoj ishrani. Prošlog meseca Kristi Brinkli se pojavila na naslovnici Sports Ilustrejted Svimsjut magazina, čak 13 nakon poslednjeg snimanja u kupaćem kostimu, a svojim odličnim izgledom zadivila je ljude širom sveta.

Danas, 63-godišnja manekenka se može pohvaliti izgledom dvadesetogodišnjakinje. To nas je nateralo da se zapitamo: Šta ona jede i kako održava tu neverovatnu figuru?

Kristi Brinkli (63) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Zbog ovog sam prestala da starim!

foto: Profimedia

Ona je odavno odustala od dijeta

"U početku sam isprobavala veoma čudne dijete… od konzumiranja jedne vrste namirnice sve vreme, ili grepfruta pre svakog obroka", objasnila je Kristi za Enju magazin i dodala:"Jedina stvar koja daje dugotrajne rezultate je dobro balansirana ishrana."

Ona počinje svako jutro sa toplom vodom i limunom

"To je trik koji sam ukrala sa Instagrama brojnih nutricionista i zagovornika zdrave ishrane", iskrena je Kristi. Ona takođe u ovaj napitak dodaje malo manuka meda i kajenskog bibera, te tako započinje svako jutro- pre nego što pomisli na šolju jake kafe!

Mladalački stil Kristi Brinkli (61): Skinite godine efektnom kombinacijom!

Njen doručak je veoma bogat

U intervjuu za jedan magazin, Brinkli je otkrila da voli jogurt od kozjeg mleka pomešan sa borovnicama, kupinama, malinama, papajom, čia semenom, žitaricama i orahom. Ako želi više proteina, manekenka dodaje omlet od jaja, sa spanaćom i pečurkama. Ona je takođe veliki ljubitelj tosta sa avokadom.

Ona je vegeterijanac

Kristi sebe opisuje kao fleksibilnog vegana, a ona to pripisuje činjenici da ne može da odoli italijanskim specijalitetima, kao što su mocarela i pasta. Dok je u Francuskoj, možda će poželeti da pojede parče kamamber sira. Ali ona nije pipnula komadić mesa od kada je imala 12 godina.

Kristi Brinkli: Žena zmaj i sa 60 godina!

Njen ručak je bez masti, a užine su obavezne

Uvek jede salate sa mahunarkama. Kasnije, tokom podnevna, ona pravi sveže ceđen soko od spanaća, limete, pomorandže i avokada, a za užinu bira seme tikve sa himajalskom soli, žitaricama, brazilskim orahom, suncokretovim semenom i suvim grožđem. Ako je gladna pre večere, Kristi će se najpre opredeliti za jabuku, ponekad sa kikiriki puterom.

Večere su uvek pune boja

"Moj omiljeni obrok čine braon pirinač sa sočivom, pečena crvena i žuta paprika, i morač, sa slatkim paradajzom, naravno uz salatu. Puno povrća, u najrazličitijim bojama je moj cilj", istakla je manekenka. Takođe, ona uz večeru konzumira čašu crnog vina, koje opusti i pripremi njeno telo za spavanje.

Ona je opsednuta čokoladom

Kristi sebe svakog dana častim jednom štanglom čokolade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs