pročitajte

Megan i princ Hari: Veliki planovi za Dan zaljubljenih! (FOTO)

Princ Hari i njegova verenica, Amerikanka Megan Markl koji će se venčati u maju, prvi put će ove godine Dan zaljubljenih proslaviti kao veren par

Vip priča
Autor:
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Kako je saopšteno iz Kensingtonske palate, mlađi brat princa Vilijama sa svojom lepom verenicom koja je očarala Britance, otputovati u Škotsku.

Princ Hari i Megan, koji će se venčati 19. maja, nastavljaju svoj niz zvaničnih kraljevskih angažmana s posetom Edinburgu 13. februara.

 

Njihov poseta će uključivati ​​obilazak dvorca Edinburg, zatim poseta kafiću za mlade u organizaciji "Social Bite" koja se bavi pomoći beskućnicima kao i prijemu u čast obeležavanja škotske godine mladih koja će biti upriličena u palati Holiroadhaus.

 

Princ Hari zaratio sa porodicom: Njegovu konačnu odluku uopšte ne odobravaju muški članovi! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je raspored u poseti Škotskoj gust, ne sumnjamo da će zaljubljeni par pronaći vremena za romantične trenutke na Dan zaljubljenih.

 

Inače, Kensingtonska palata objavila je i da će troškove venčanja koje će se održati u dvorcu Vindzor, u potpunosti pokriti kraljevska porodica.

 

"Ne mogu da zamislim da će tako raskošno venčanje koštati manje od  pola miliona evra', rekla je nedavno za britanske medije Ejmi Dun, poznata organizatorka venčanja.

 

Zamalo da postane kraljičina snaja: Evo gde je danas Čelzi s kojom je princ Hari bio 7 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sigurno će dosta izdvojiti za osiguranje, koje će tog dana biti na posebnom nivou, posebno zbog sve češćih terorističkih problema u svetu", rekla je organizatorka i dodala da se toga dana na ulicama Londona očekuje preko milion građana željnih barem na trenutak biti deo tog veličanstvenog događaja.

 

Na samom obredu očekuje se oko 600 gostiju, dok će na proslavu doći polovina njih, jer princ i američka glumica ipak žele nešto intimnije venčanje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...