Samo reči hvale

Slavna glumica o svojoj drugarici Megan Markl: Normalna je i prirodna, slatka, pristojna i smatra da može da promeni svet! (FOTO)

Indijska lepotica Prijanka Čopra, zvezda popularne serije "Quantico", gradi impresivnu karijeru u Holivudu i već dugo oduševljava svojim modnim odabirima, pa se zato našla i na novoj naslovnici arapskog izdanja Harper's Bazaara za koji je, osim o ravnopravnosti polova, progovorila i o odnosu s Megan Markl

Vip priča
18:30h Autor:
Slavna glumica o svojoj drugarici Megan Markl: Normalna je i prirodna, slatka, pristojna i smatra da može da promeni svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Oduvek su žene bile diskriminisane od strane muškaraca i to zbog apsolutno svega. Zbog načina oblačenja, slobode govora, karijere, a nekima je čak trebalo i suprugovo dopuštenje da uopšte izađu iz kuće. Zato su napokon muškarci koji su iskorišćavali svoju preveliku moć svrgnuti s trona", žestoko je započela Prijanka Čopra u svom velikom novom intervjuu za arapsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

Svoje žestoke feminističke stavove zagovarala je i u nastavku intervjua kada se između ostalog dotakla i bliskog prijateljstva s Megan Markl, te je sada svima malo više jasno koje su najveće dodirne tačke ove dve lepotice.

"Prirodno je da će ljudi sada na nju samo gledati kao na ženu princa Harija, ali ona je zaista mnogo više od toga", naglasila je Indijka koja uspešno gradi svoju glumačku karijeru u Holivudu.

Megan Markl šokirala odlukom: Ovo nikad niko pre nje nije uradio na kraljevskom venčanju!

Gluma ju je pre nekoliko godina i spojila s 36-godišnjom Amerikankom koja će za tri meseca stati pred oltar s britanskim princom. Zbog toga se naravno samo po sebi nameće i pitanje hoće li Megan i Prijanka svoje prijateljstvo dići na viši nivo kumstvom.

foto: Profimedia

"Ako me vidite u toj ulozi toga dana, znaćete", skromno je odgovorila na ovo pitanje atraktivna crnka i potom dodala da je Meghan zaista srećnica što je pronašla takvu ljubav, ali i da je ponosna na njenu buduću ulogu i titulu koju će nositi.

Kraljica Elizabeta već izabrala svadbeni poklon: Evo kakvu će čast ukazati unuku Hariju i Megan Markl!

foto: AP / Dominic Lipinski

"Mislim da ne postoji niko bolji od Megan za tu ulogu, niti bi iko to bio u stanju da uradi na način na koji će ona. Ona je jednostavno ikona s kojom mnoge devojke i žene mogu da se poistovete. Normalna je i prirodna, slatka, pristojna i smatra da može da promeni svet, a ista takva bila je i pre nego što je počela da se zabavlja s Harijem", rekla je Prijanka koja isto tako smatra da je ulazak njene prijateljice u najmoćniju kraljevsku porodicu veliki korak za čovečanstvo.

foto: AP / Ben Birchall

'To je lep korak u pravom smeru. Zbog feminizma, rasizma, različitosti i dokazuje kako kraljevstvo prihvata sve to", zaključila je 35-godišnja glumica koju je prošle godine Forbs svrstao na listu najuticajnijih žena sveta.

Iako je srećna zbog ljubavne situacije svoje koleginice, otkrila je da je u njenom slučaju ljubav još uvek zaobilazi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs